banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner300
19 Mayıs 2024 Pazar

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Mor Çatı'dan Hülya Avşar'a rest: Paranı istemiyoruz

"Bazı kadınlar dayağı hak ediyor" diyen Avşar Kızı'na Mor Çatı sert çıktı: "Paranı istemiyoruz.."

21 Mart 2013 Perşembe 14:42
Mor Çatı'dan Hülya Avşar'a rest: Paranı istemiyoruz
banner266
Mor Çatı'dan Hülya Avşar'a rest: Paranı istemiyoruz
"Bazı kadınlar dayağı hak ediyor" diyen Avşar Kızı'na Mor Çatı sert çıktı: "Paranı istemiyoruz.."
Mor Çatı, kadınlara destek amacıyla sahne kostümlerini satan Hülya Avşar'ı "Bazı kadınlar dayağı hak ediyor" dediği için protesto etme kararı aldı: "Artık onun bağışlarını kabul etmiyoruz."
"BAZI KADINLAR DAYAĞI HAK EDİYOR" DEMİŞTİ

Mor Çatı Kadın Sığınağı Vakfı için sahne kostümlerini web sitesi üzerinden satışa sunan Hülya Avşar'a kadınlardan tepki geldi. Habertürk'te yer alan habere göre, Avşar'ın daha önce söylediği "Akıllı kadınların dayak yemediği, bazı kadınların bunu hak ettiği" şeklindeki sözlerine tepki gösteren vakıf, Avşar'a bir mektup göndererek bu bağışları kabul etmemeye karar verdiklerini bildirdi.
AVŞAR'A MEKTUP

Vakıf tarafından Avşar'a yazılan mektup şöyle: "Kadınların yarısının fiziksel şiddete maruz kaldığı biliniyor. Bunların birçoğu eğitimli kadınlar. Sözleriniz bizi incitti. Bu yaklaşımın Mor Çatı dostu saydığımız, severek izlediğimiz sizin tarafınızdan dile getirilmesini bir türlü kabullenemedik..."

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV