banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner306
19 Mayıs 2024 Pazar

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Mutlu Kaya'ya silahlı saldırı

Diyarbakır'ın Ergani ilçesindeki evinde başından silahla vurulan 'Sesi Çok Güzel' yarışması finalisti Mutlu Kaya, ağır yaralandı. Kaya'yı İstanbul'a getiren Sibel Can haberi alınca isyan etti.

18 Mayıs 2015 Pazartesi 14:02
Mutlu Kaya'ya silahlı saldırı
banner311
Mutlu Kaya'ya silahlı saldırı
Diyarbakır'ın Ergani ilçesindeki evinde başından silahla vurulan 'Sesi Çok Güzel' yarışması finalisti Mutlu Kaya, ağır yaralandı. Kaya'yı İstanbul'a getiren Sibel Can haberi alınca isyan etti.

Ergani ilçesinde, ulusal televizyon kanalındaki ses yarışmasına katılan Mutlu Kaya, evinde uğradığı silahlı saldırıda yaralandı. Fatih Mahallesi'ndeki evinde henüz kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce tabancayla başından vuruldu. Hane halkının haber vermesiyle olay yerine polis ve 112 acil servis ekipleri sevk edildi. Mutlu Kaya Ergani'de yapılan ilk müdahalesinin ardından Ergani Devlet Hastanesine kaldırıldı.

SİBEL CAN: NASIL KIYDILAR SANA
Haberi alan Sibel Can Instagram sayfasında Muıtlu Kaya'nın fotoğrafını paylaştı ve altına "Benim güzel Mutlu kızım nasıl kıydılar sana. Çok üzgünüm. Yarışma sayesinde tanıdığım, binlerce pırlanta kızımızdan biri olan Mutlu'nun sağlık durumu şu anda çok kritik. Acil şifalar diliyorum. Dualarımızı eksik etmeyelim.." notunu düştü.

Hayatı tehlikede
Posta, Mutlu Kaya'nın babası tarafından ölümle tehdit edilmesini 17 Nisan 2015 tarihinde böyle duyurmuştu.

SİBEL CAN "VELİAHTIM" DEMİŞTİ
Sibel Can, Mutlu Kaya'yı takımına katmak için Diyarbakır'a gitmiş ve çalıştığı okul kantininde ziyaret etmişti. Can, ayrıca genç yarışmacı için "veliahtım" demişti.

Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilen Kaya'nın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Saldırıyı düzenleyen kişi ya da kişilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV