banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner323
19 Mayıs 2024 Pazar

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Nihat Doğan'dan şok sözler

Nur Yerlitaş'ın Twitter'den Nihat Doğan'ı sakinliğe davet etmesi ünlü türkücüyü sinirlendirdi.

20 Haziran 2013 Perşembe 22:25
Nihat Doğan'dan şok sözler
banner229
Nihat Doğan'dan şok sözler!
Nur Yerlitaş'ın Twitter'den Nihat Doğan'ı sakinliğe davet etmesi ünlü türkücüyü sinirlendirdi.
Ünlü modacı Nur Yerlitaş; Gezi Parkı eylemleri dolayısıyla, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından sakin olmaya davet ettiği ünlü türkücü Nihat Doğan 'dan sert bir yanıt aldı. "Nur'cuğum sen o koca kıçını büyüttüğün havyarına bak. Annem; memleket meselelerine senin kafan basmaz. Buradan sana ekmek çıkmaz" diye yazan Doğan, daha sonra bu tweet'ini sildi.

Nur Yerlitaş, önceki gün gazetecilere, Nihat Doğan'ı mahkemeye vereceğini söyledi: "Bir Türk kadınına böyle yazdı; 10 dakika sonra sildi. Silmeseydi belki gözümde daha delikanlı olurdu o dönek. Allah onu kahretsin!"

NİHAT DOĞAN ÖZÜR DİLEDİ
Nur Yerlitaş'a yazdığı mesajla tepki çeken ünlü türkücü, daha sonra Nur Yerlitaş'tan yine Twitter üzerinden özür diledi. Doğan, özür mesajında şu ifadeleri kullandı:

"Sevgili Nur Yerlitaş benim çok değerli 1 büyüğümdür.Bana her türlü sozu soyleme kredisi vardir.Haddim olmadan onu kırdıysam özür dilerim.
 

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV