banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner323
25 Nisan 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Serdar Ortaç mali kriz mi yaşıyor?

Bir dönem kumar tutkusu nedeniyle mali krize düşen Serdar Ortaç, durumu toparladığını söyledi: “Evlerimi sattım, borçlarımı ödedim. Sadece bir evim, bir de vergi borcum kaldı.”

04 Aralık 2016 Pazar 03:41
Serdar Ortaç mali kriz mi yaşıyor?
banner266
Serdar Ortaç mali kriz mi yaşıyor?
Bir dönem kumar tutkusu nedeniyle mali krize düşen Serdar Ortaç, durumu toparladığını söyledi: “Evlerimi sattım, borçlarımı ödedim. Sadece bir evim, bir de vergi borcum kaldı.”
Serdar Ortaç, önceki gece Ortaköy Majestueux Club’daydı. Şarkıcı, program öncesi ise habercilerle bir araya geldi ve sorularını yanıtladı.
Ortaç, kumar borcu nedeniyle maddi kriz yaşadığı günler hatırlatılınca, borçlarını temizlediğini ve rahat bir nefes aldığını, ama bunun kendisine birkaç daireye mal olduğunu söyledi.
Evleri sattım, borçları bitirdim, sadece vergi borcum var. Elimde bir evim kaldı, o da yeter bana. Öleceğim, hepimiz bu dünyada kiracıyız. 10 tane eviniz olsa ne olur?”

Ortaç, muhabirlerin “Evleri çocuklarınıza bırakırdınız” yorumuna ise “Hepimizde çocuğumuza iyi bir şeyler bırakalım endişesi var. Ama bence herkes kendi ayakları üzerinde durabilir. Çalışsın kendi kazansın” diye karşılık verdi.
Öpüşecekse Miami’ye gitsin

Ünlü şarkıcı, İrlandalı eşi Chloe Loughnan’la evliliğinin iyi gitmediği, boşanacağı iddialarıyla ilgili de konuştu. Ortaç, Loughnan’ın Amerika’daki bir ajansla anlaştığı, Türkiye’ye gelmek istemediği, bunun evlilikte kriz yarattığı yönündeki haberlerle ilgili şunları söyledi:

“Amerika’daydık ama döndük, ikimiz de buradayız. Gördüğünüz gibi yüzük hâlâ parmağımda. Karımı seviyorum. Evet, kendisine Amerika’da güzel teklifler geliyor. Gittim baktım, orada da yaşantısı güzel. 6 ay orada, 6 ay burada kalabiliriz”
Türkiye’de bir sinema teklifi alan Chloe Loughnan’a yasak koyup koymayacağı sorusuna işe “Öpüşme olmazsa iyi olur. İlla öpüşme olacaksa ‘Git Miami’ye ben görmeyeyim’ derim” yanıtını verdi.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV