banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

18 Mayıs 2024 Cumartesi

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Show'un son bombası

Saba'nın yerine gelen isim Gülben Ergen oldu

15 Ağustos 2013 Perşembe 14:03
Show'un son bombası
banner304
Show'un son bombası
Saba'nın yerine gelen isim  Gülben Ergen  oldu.
MSF'nin el koymasının ardından Ciner grubuna geçen Show TV'nin son bombası Gülben Ergen oldu.

Ergen daha önce 1998-2001 yılları arasında TGRT'de Gümbür Gümbür Gülbence, 2008 yılında Atv'de Gülben Ergen'le Sürpriz ve son olarak da 2011 yılında TRT1'de Gülben programını sunmuştu.

Programın içeriği ve saati konusunda henüz kesinleşmiş bilgi yok. Ancak görünen o ki Sabah haberlerini Simge Fıstıkoğlu'na emanet eden Show TV yönetimi, daha önce Saba Tümer'in yayın yaptığı saatleri de Gülben Ergen'e teslim edecek.

SABA TÜMER'İN PROGRAMI REKLAM ARASINDA BİTİRİLMİŞTİ

Saba Tümer ile birlikte cuma günleri ekrana çıkan Yaşar Nuri Öztürk'ün Başbakan Erdoğan'a yönelik sözleri programın reklam arasında bitmesine yol açmıştı.

14 Haziran günü, program başladıktan 15 dakika kadar sonra Programın daimi konuğu haline gelen Yaşar Nuri Öztürk, hükümeti, AK Partiyi ve Başbakan Erdoğan'ı isim vermeden sert bir şekilde eleştirip bir de üstüne konuyu Gezi Parkı'nda başlayan eylemlere bağlayınca olanlar olmuştu. "Direnişin üzerine panzerleri salıyorsun Nereye kadar götüreceksin bunu, bağırıp çağırıyorsun, gözlerini faltaşı gibi açıp…" diyen Yaşar Nuri Öztürk'ü "reklama giderek susturan Saba Tümer bir anda programından olmuştu

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV