banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner300
03 Mayıs 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Hükümete İnanç Dersi!

14 Temmuz 2013, 19:33
Hükümete İnanç Dersi!
Hükümete İnanç Dersi!

   Hükümetin son politikaları aslında danışma heyetinin de içinde olduğu inançsızlık da diyebiliriz.  Şimdi yok canım adamlar namazlarında, niyazlarında diyecekleriniz çıkacak ama sabırla yazımı sonuna kadar okuyunuz. Hatta rica ediyorum “İKRA” ediniz.

   Şimdi düşünelim beyin fırtınası yapalım. Yüce yaradan öyle bir demokrasi ve yaşam hakkı vermiş ki insanlara, Dünya’nın her köşesinde ateistinden tutunda Budist’ine kadar yaşam hakkı vermiş, onlara da rızıklar, nimetler vermiştir. Böyle olunca bu kavramla Allahın insanlara ve insanlığa gösterdiği değer açıkça ortada değil midir?

   Beyin fırtınası içerisinde gördük ki Yüce Yaradan’ın gücü ve kuvveti sınırsız olmasına rağmen kimseyi ezmiyor ve zor durumda bırakmıyor. Kısacası ALLAH kullarına hep nimetler veriyor onların ona yönelmesi için sabırla bekliyor.

   Şimdi düşünelim Hükümetin son yıllarda uyguladığı adam sendecilik politikası, kendinden olmayanları ötekileştirme siyaseti ters etki yapmıyor mu? Yok, yapmıyor derseniz ki Yaradan’a zaten Şirk koşulmuş oluyor böyle bir durumda ve kutuplaşma ve insana yakışmayacak davranışlar çıkıyor ortaya.

   Allah bile yaşam hakkı verirken insanlara rızıklarını, nimetlerini sunarken. Bazı hükümet lobileri de bu rızıkları, bu nimetleri, insanları işsiz güçsüz koyarak Allah’a karşı inanılmaz bir şirk içine giriyorlar. İnsanların işleri, aşları, ekmekleri ile oynamak günahların en büyüklerinden değil mi?

   Şimdi gelelim İnanç dersi kısmımıza belki inançları herkesin kendine özeldir. Belki de kişilerin inançları üzerinden siyaset yapılmaz ama bu arkadaşlar hep bu dünya üzerinde inanç pazarı yapıyorlar. Yukarıda yazdıklarımı uygulayıp bir de inançtan bahsediyorlar neyin inancı bu halk değimiyle neyin kafasını yaşıyorlar!  

   Sırf kendilerinden değil diye binlerce insanı işsiz bırakmanın. Sırf kendilerinden değil diye hor görmenin cezasını bu dünyada vermeyeceklerini belki bilmiyor da olabilirler. Çünkü inanç dünyaları gereği okuduklarını anlayamayan bir yapıya sahipler. O yüzden iyi bir inanç insanın vicdanından ve Allah’ın dediklerini yerine getirmekten geçtiğini bizler biliyoruz. Umarım baş danışmanlar da bunları öğrenirler…
Hükümet ve yöneticilere Din ve Ahlak olmak üzere, İnanç dersi de verilmeli ama öyle kaplıcalarda, lüks otellerde değil. Anadolu’nun bozkırlarında Yörük çadırları içerisinde huzurlu bir dağ esintisinde olmalı bu eğitimler. Lüks ve israftan uzak olmalı. Hatta mum alevinde gece birkaç günde inzivaya çekilirlerse iyi bir telkin olacaktır. Fakat inzivaya çekilmeleri zor kim hangi rantı alacak, ihaleyi kime bıraksak gibi duygu ve düşüncelerden bu beyinlerin kolay, kolay alıkonulamayacağı gerçeği ortada. Allah bizlere sabır versin İnançsız yönetimlerden bizleri korusun. Haydi, hayırlı Ramazanlar.





web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu içeriğe yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV