banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
13 Mayıs 2024 Pazartesi

Özel Kuvvetler'den nefes kesen tatbikat

Siyaset Ekonomi Gazetecileri İle Buluştu

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ve Kılıçdaroğlu ekonomi gazetecileri ile buluştu.

30 Aralık 2011 Cuma 00:13
Siyaset Ekonomi Gazetecileri İle Buluştu
banner321
Siyaset ekonomi gazetecileri ile buluştu
Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ve Kılıçdaroğlu ekonomi gazetecileri ile buluştu.
Türkiye İhracatçılar Meclisi'nde (TİM) düzenlenen gecede ekonomi gazetecileri ile buluşan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye'nin Rusya ile imzaladığı doğalgaz anlaşmasına yakından bakılmasını istedi. Kılıçdaroğlu, "Bugün bir anlaşma imzalandı. Rusya ile Türkiye arasında. O anlaşmaya biraz daha yakından bakın. Türkiye çok şeyler kaybediyor." dedi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ekonomi Gazetecileri Derneği'nin (EGD), TİM'de düzenlenen geleneksel yılbaşı buluşmasına katıldı. Ekonomi gazetecilerine ödüllerini teslim eden Kılıçdaroğlu, burada yaptığı konuşmasında gazetecilerin elinden alınan yıpranma hakkına değindi. Kılıçdaroğlu, "Gazeteci arkadaşların sorunlarını biliyorum. Mücadele edip bir hak elde etmiştiniz. Ama o hak elinizden alındı. Size sözüm var; o hakkı yerinden elde edinceye kadar size her türlü desteği vereceğiz." diye konuştu.
Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ise gecede yaptığı konuşmada 2012 yılının Türkiye'ye hayırlar getirmesini temenni etti. Ödül töreninin ardından yılbaşı buluşması sona erdi.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV