banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

18 Mayıs 2024 Cumartesi

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Artık tedaviler kontrol altında olacak

Sağlık Bakanlığı, ülkedeki sağlık hizmetinin daha kaliteli olması için yeni bir uygulama üzerinde çalışıyor.

23 Kasım 2012 Cuma 12:37
Artık tedaviler kontrol altında olacak
banner299
Artık tedaviler kontrol altında olacak
Sağlık Bakanlığı, ülkedeki sağlık hizmetinin daha kaliteli olması için yeni bir uygulama üzerinde çalışıyor.
İlk etapta diyabet, diz protezi ve gebelik için haziranda başlatılacak uygulamayla tedavi sonrası komplikasyon gelişip gelişmediğine, sürecin başarıyla tamamlanıp tamamlanmadığına bakılacak.

TEDAVİLER İNTERNET AĞI ÜZERİNDEN KONTROL EDİLECEK
Sağlık Bakanlığı Sağlık Hizmetleri Genel Müdürü İrfan Şencan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, klinik kaliteyi iyileştirmek için yeni bir sistem getireceklerini anlattı. Ülkedeki sağlık hizmetinin daha kaliteli hale gelmesi için hekim ve kurumun nitelik açısından da performansını artıracak uygulamalar üzerinde çalıştıklarını belirten Şencan, hazirandan itibaren bakanlığın bütün hastanelerinde şeker hastalığı, diz protezi ve gebelik/doğum tedavilerini, tüm bilgilerin yer aldığı internet ağı üzerinden takip edeceklerini söyledi.

ULUSLARARASI UZMANLARLA ÇALIŞIYORUZ
Bu tür takiplerin İngiltere gibi ülkelerde de yapılmaya çalışıldığını ifade eden Şencan, ''Biz de ilk etapta bu üç branşı seçtik. Uluslararası uzmanlarla çalışıyoruz. Öncelikle standartları oluşturacağız, daha sonra da uygulamaya geçeceğiz'' dedi.
 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV