banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner323
27 Nisan 2024 Cumartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Bir dublörün gözünden düblorlüğü izlemek

Ryan Gosling'in başı herhangi bir stüdyo filminin kaosundan çok öte bir belaya giren bir dublöre hayat verdiği Dublör (The Fall Guy) filmi 1 Mart 2024'te sinemalarda vizyona girecek.

16 Kasım 2023 Perşembe 10:30
Bir dublörün gözünden düblorlüğü izlemek
banner299
Dublör (The Fall Guy) Bir dublörün gözünden düblorlüğü izlemek
Ryan Gosling'in başı herhangi bir stüdyo filminin kaosundan çok öte
bir belaya giren bir dublöre hayat verdiği Dublör (The Fall Guy)
filmi 1 Mart 2024'te sinemalarda vizyona girecek.

Fight Club, The Mexican, Ocean's Eleven, Spy Game, Troy, Mr. and Mrs. Smith gibi filmlerde Brad Pitt'in dublörlüğünü yapan, sonrasında dublörlükten gelme bir başka isim Chad Stahelski ile birlikte John Wick'i çekerek yönetmenlik kariyerine başlayan David Leitch, bu kariyerine son hız devam ediyor. Atomic Blonde, Deadpool 2, Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw gibi filmleri yönettikten sonra geçtiğimiz yıl Brad Pitt'in başrolünde yer aldığı Bullet Train ile izleyicinin karşısına çıkan yönetmen, yeni filmi Dublör (The Fall Guy) ile çok iyi bildiği dublörlük dünyasını konu ediniyor.
Eski sevgilisi Jody Moreno'nun yönettiği filmin yıldızının kaybolmasıyla ara verdiği dublörlüğe geri dönen ve bir yandan kayıp yıldızı aramaya koyulan Colt Seavers'ın hikâyesini anlatan The Fall Guy'da, dublör Colt'a Ryan Gosling hayat verirken, büyük bütçeli Hollywood filminin yönetmeni Jody Moreno'yı Emily Blunt canlandırıyor. İkiliye Winston Duke, Aaron Taylor-Johnson, Hannah Waddingham, Teresa Palmer, Stephanie Hsu gibi isimlerin eşlik ettiği filmin 1 Mart 2024'te sinemalarda gösterime girmesi planlanıyor.





beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV