banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner314
27 Nisan 2024 Cumartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Dünya karanlığa gömülecek

Kehanetleriyle tanınan Simpsonlar'ın yeni yıl sahnesindeki güneş fırtınası gündem oldu. 2024'te beklenen felaketin, dünyayı karanlığa gömmesi bekleniyor.

13 Aralık 2023 Çarşamba 10:42
Dünya karanlığa gömülecek
banner263
Dünya karanlığa gömülecek

Kehanetleriyle tanınan Simpsonlar'ın yeni yıl sahnesindeki güneş fırtınası gündem oldu. 2024'te beklenen felaketin, dünyayı karanlığa gömmesi bekleniyor.
SENARYO PANİĞE SEBEP OLDU
ABD'de 33 yıldır yayınlanan animasyon dizisi The Simpsons (Simpsonlar), daha önce korona salgını, Trump'ın başkanlık seçimlerini kaybetmesi gibi olayları önceden betimlemesiyle gündeme geldi. Şimdi ise yılbaşı sahnesiyle gündeme gelen dizide, 100 yılda bir meydana gelen güneş fırtınası işlendi. 2024 için gösterilen güneş fırtınası senaryosu, izleyicileri endişelendirdi.
HAYAT DURMA NOKTASINA GELEBİLİR

Dizideki senaryoya göre, 2025'te olması beklenen güneş fırtınasının 2024'te dünyayı vuracağı ve elektrik kesintilerine sebep olabilecek güçte olduğu iddia ediliyor. Öyle ki 'beklenen elektrik esintisi hayatı durma noktasına getirebilir' açıklamaları yapıldı. Bu felaket bazı ülkeleri pil, şarj, mum malzemelerinin stoku gibi tedbir almaya yönlendirdi.

İNGİLTERE ALARM VERDİ
İngiliz bilim insanları, Güneş fırtınalarının atmosferde yarattığı değişikliklerin demiryolu sinyallerini etkileyerek tren kazalarına neden olabileceğini ortaya koydu. Vatandaşların ve işyeri sahiplerinin gelecekteki salgınlara, doğal afetlere ve siber saldırılara hazırlanmalarına katkı sağlaması hedefiyle ulusal bir 'dayanıklılık akademisi' başlatıldı.




Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV