banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner314
17 Mayıs 2024 Cuma

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Bahçeli: 'Zamanı gelecek' sözlerimin arkasındayım

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli konuşmasında Çözüm süreci ile ilgili çok ağır eleştirilerde bulundu.

26 Mart 2013 Salı 12:25
Bahçeli: 'Zamanı gelecek' sözlerimin arkasındayım
banner263
Bahçeli: 'Zamanı gelecek' sözlerimin arkasındayım
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli konuşmasında Çözüm süreci ile ilgili çok ağır eleştirilerde bulundu.

 MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında partililere hitap etti. Gündeme dair değerlendirmelerde bulunan Bahçeli, Çözüm süreci üzerinden Başbak Erdoğan'a çok ağır göndermelerde bulundu.

Bahçeli Bursa'daki mitingde "vur de vuralım öl de ölelim" sözü için "onun da zamanı gelecek sözünü kararlılıkla söyledim" dedi.

İşte Devlet Bahçeli'nin konuşasında satırbaşları;

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Bursa mitinginde ''Vur de vuralım, öl de ölelim'' sloganına karşılık, ''Merak etmeyin onun da zamanı gelecektir'' ifadesini kararlılıkla kullandığını belirterek, ''Bugün de bu sözümün sonuna kadar arkasındayım.Herkes bilsin ki yeri ve zamanı geldiğinde ne yapacağımız ve neyi göze alacağımız mutlaka görülecek, tümüyle de anlaşılacaktır. MHP geçilmeden hain niyetler amacına ulaşamayacaktır'' dedi.

12 KÖTÜ ADAMDAN BİRİ OLAN KARAYILAN

Kandil neresi? Mahmur kampı neresi? Bu hayaldir temelsizdir. PKK'nın ateşkes kararı da sadece günü kurtarmaya yöneliktir. Bugüne kadar PKK 8 kere sözde ateşkes kararı vermiştir. Şimdiki de diğerlerinden farksız olmayacaktır. PKK'lı Karayılan terör örgütünün sınır dışına çekilmesi için yasal güvence istemektedir. Bu teröristin, kalemi kırılan 12 kötü adamdan biri olan Hasan Cemal'e geçtiğimiz günlerde verdiği üçüncü mülakati ibretliktir. Buna göre AKP'nin Oslo'da mülakata 2008'de başladığı anlaşılmıştır.

Yeni vatandaşlık, kimlik tanımı noktasında talepler düğümlenmiştir. Karayılan'ın 2009'da söylediği gibi akil adamlar kurulması netlemiştir. Kimliği ideolojisi zifiri karanlık olan yeni bir kötüler listesi organize edilmiştir.

7'Lİ GRUPLAR MİLLETE PSİKOLOJİK HAREKAT YAPACAK

Başbakan Erdoğan geçtiğimiz haftasonunda PKK'nın muhattabı olarak hükümeti göstermiş akil adamlar heyetini akademisyelerden iş dünyasından medyadan 7'li gruplarla oluşturulacağını söylemiştir. Erdoğan'a göre bu 7'li gruplar millete psikolojik harekat yapacak ve milletimizin PKK konusunda hazırlanmasıyla meşgul olacaktır. Türkiye hükümeti vekaletini milletimize harekat yapmak için kolllarını sıvamıştır.

Bize kudurmuş diyen hakaret eden bu zihniyetin kudurmuşluğu görmesi için daha nelerin yaşanması gerekmektedir?

Kan durursa bizim kapımıza kilit vuracağımızı söylemişlerdir. MHP'nin terörden beslendiğini söylemişlerdir. Allah'a şükürler olsun ki MHP, bu omurgasızların oyunlarını boza boza, yene yene 44 yılını geride bıraktı.  Kabul edilsin ki bunların duaları kabul edilseydi gökten ne yağacağı bellidir.

Bize göre en son açıklanan işgücü istatistikleri dikkate değerdir. ülkemizde işsiz sayısı 2 milyon 597 kişidir. Gençler arasındaki işsizlik sayısı da yüzde 19'a dayanmıştır. Her 5 gencimizden birinin işsiz yarınsız umutsuz olduğunu söylemek mümkündür. 

Geçtiğimiz hafta YGS yapışmıştır. YGS'ye umut veren kardeşlerime istedikleri neticeyi almalarını umut ediyorum. LYS'de de başarı diliyorum. Temenni ederim ki sınavlarda yeni bir kopya skandalı yaşanmaz.

 Kadınlara yönelik şiddet giderek artmakta.

 Suçlular sokakta sarbestçe dolaşabiliyor.

Haftasonu Bursa'da gerçekleştirdiğimiz kuruluş mitingine temas etmek istiyorum.

MHP'NİN BAYRAK MİTİNGLERİ

 23 Mart günü Bursa'da oluşturduğumuz kuruluş temalı açıkhava toplantımızda Türkiye'nin sahip siz olmadığını göstermştir. Zalime mesaj dostlara selam gödermiştir.

Siyasi görüşü ne olursa olsun mitingimize katılanlara teşekkürlerimizi sunuyorum. Diyarbakır'da nen Türk bayrağı çok şükür Bursa'da yükselmiş, haine bölücüye, etnik soytarıcıya şamar gibi çakmıştır. Şimdi Allah nasip ederse ana teması bayrak olan ikinci toplantımızı 20 Nisan'da yapacağız. Türk bayrağını tahrik olarak gören sahip çıkmayı şov olarak görenler bakalım İzmir'den sonra ne yapacaklar?

Kıvancımız İzmir'e gavur diyenler milli isyanımızı duyacaklar. Bursa'dan sonra ikinci durağımız Manisa olmuştur. 473. mesir festivalinde vatandaşlarımız bizi motive etmiş ve bizim doğru yolda olduğumuzu göstermiştir.

AKP'nin çözümü Türkiye'nin mahvıdır. AKP'nin çözüm süreci kaynatılıp buharlaştırılan milli haklarımızdır.

 Türkiye'nin nabız atışı yavaşlamaktadır. İmralı canisi süreç ve çözüm kayyumu AKP'yi kendine kapı bekçisi yapmakta çeknmemktedir.

Geçtiğimz haftaki Nevruz bayramı Türkiye'nin ne hale geldiğinin ispatı olmuştur.

İmralı canisinin başına talih kuşu konmuş, PKK paçavraları ortalığı kaplamıştır.

Hükümüet ise 10 yıldır mücadele ettiğimiz PKK'ya mşehre taşımıştır.

Başbakan bu manzarayı olumlu ve umut verici bulmuştur. Bu kutlamada Türk milleti incinmiştir.

Kanlı teröristleri övmek olağan görülmeye başlandı. Ceza kanununda işlemiş olduğu suçtan dolayı alenenen öven kişi 2 yılla cezalandırılır maddesi neden uygulanmıyor.

Diyarbakır'da yaşananlar suç değilse bundan sonra yaşanacaklar ne olacak.

Bu tarz bir hukuk anlayışı yer yüzünün nersinde mevcuttur.

Enkaza çevrilmedik çiğnenmedik öğütülmedik daha neyimiz kaldı. Rengini şehit kanından almış milletimizn gurur ve bağımsızlık temsilcisi olan ay yıldızlı bayrağımızı böyle yapmaya kimsenin hakkı yoktur.

Yapılanları süman altı mı yapalım. Bir şey olmaz bir kereliğine deyip yapılanları görmeyelim.

Cumhuriyeti savunmakla görevli savcılar hakimler nerede? Diyarbakır'daki yaşananlar suç değilse artık neye suç diyeceğiz..

Bu bayrağımız size rağmen nazlı nazlı dalgalanacaktır..

Biliniz ki tüm çapsız ve çapulcular temizlenecek.

BDP'nin eş başkanlarından biri, teröristbaşı için yasal güvence isteyecek kadar işi götürmüştür.

Görülmektedir ki AKP'nin başına BDP yuları geçirilmiştir. Aradaki tüm ilişkileri gün yüzüne çıkmıştır.

Hükümet bu tuzağa nasıl düşmüş?

Anlaşılan başbakan bu sözlerimizden rahatsız. Eskişehir şunları söyledi: Mulahefet İmralı'ya söz verdi diyorlar. Bunu ispat edemeyen namerttir' dedi. Sayın başbakan belik unutmuşundur.. Yine böylesi bir polemikte İmralı canisiyle görüşme için yine böyle şeref polemiğinde olmuş ve bizi de şerefsizlikle suçlamış. Çok değil sonra İmralı'yla görüşen belli olmuş ve bu kötü söz sahibine aynen iade edilmiştir.

Başbakn Erdoğan İmralı canisine neyi nasıl içine sindirmiştir. Başbakan'ın barışı barışı, süreci neyi nereye kadar açamlamaktadır.

Eğer Başbakan Erdoğan şeref masasında kaybettiklerini elde etmeyi düşünüyorsa kısa zamanda yaş tahtaya basacak ve mahçubiyetten kimsennyüzne bakamayacaktır.

 Başbakan Erdoğan PKK ve İmralı canisi ile ortak ihanet komisyonunda birleşmiştir.

 PKK ve İmralı sürecine kefil olanlar vicdanlarını rehin bırakmıştır.

PKK sınır dışına çekilecek diyenler bir kez daha karavana atmışlardır.

Hepsinden daha önemli terör kamplarının zaten sınır dışında olmalarıdır. Ölüm pusularını planlayan katiller nasıl olacak da sınır dışına çıkacaktır.

Mahmur ve Kandil nerede? Türkiye sınırları içinde mi? Bu iddialar yalnızca günü kurtarmaktır.

PKK sözde 8 kez sözde ateşkes sözü vermiş. Kan kusmaya her seferinde devam etmiştir.

Türkiye cumhuriyeti heyeti yetki aldığı milletimize bir nevi yargısz infazdır.

Bir siyasi anlayış Türk milletini ne zannetmektedir. Bize kudurmuş diyen zihniyet asıl ne yaptığını görmektedir.

Partimizin dimdik duruşundan rahatsız olanlar kan biterse bizmde biteceğimizi düşüneneleri yene yene yıka yıka yoluna devam edecek.

Bu çevrelerin küçücük kafaları ile narsit düşüncelşeri ile MHP hakkında hüküm vermeleriyle boylarını çoktan geçmişlerdir.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV