banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner296
17 Mayıs 2024 Cuma

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Bahçeli'den hükümete sert eleştiri

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Ankara mitinginde konuştu.

25 Ekim 2015 Pazar 23:45
Bahçeli'den hükümete sert eleştiri
banner263
Bahçeli'den hükümete sert eleştiri
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Ankara mitinginde konuştu.

MHP Lideri Bahçeli, Başbakan Davutoğlu ve AK Parti'yi sert sözlerle eleştirdi: ''AKP'nin soysuz politikaları yüzünden milli güvenlik duvarlarımız yıkılmıştır. Davutoğlu Ankara patlamasından sonra oyumuz arttı diyordu. Be hey gafil, be hey densiz, be hey yüreksiz insanlarımız ölüyor sen hala oy hesabı yapıyorsun.''

Başbakan Ahmet Davutoğlu ve AK
Parti'yi sert sözlerle eleştiren Bahçeli, MHP'nin 4 ilkesi çerçevesinde HDP dışında her parti ile iktidar kurmaya hazır olduğunu açıkladı.

Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkan satır başları şöyle:

''Terörizm Türkiye'yi kana bulamıştır. Bölücük mevki ve mevzi elde etmiştir. Türkiye çıkmazdadır. Her değerimiz her mirasımız her kutsalımız AKP saldırısına maruz kalmıştır.

''AKP'NİN SOYSUZ POLİTİKALARI YÜZÜNDEN...''

AKP'nin soysuz politikaları yüzünden milli güvenlik duvarlarımız yıkılmıştır, milli his ve hassasiyetlerimiz aşındırılmıştır. Milli kimlik ve geleceğimiz rehin alınmıştır. Tehlike büyüktür.



''BE HEY GAFİL, BE HEY DENSİZ...''

Davutoğlu kimlik ve kişilik muammasıyla çırpınmakta çırpındıkça batmaktadır. Davutoğlu Ankara patlamasından sonra oyumuz arttı diyordu. Be hey gafil, be hey densiz be hey yüreksiz insanlarımız ölüyor sen hala oy hesabı yapıyorsun. Mehmetçikler polisler şehit ediliyor sen oy çetelesi tutuyorsun hiç mi vicdanın sızlamaz? Bu nasıl bir sözdür? Bombalar patlıyor ve bu AKP'ye yarıyorsa o zaman azmettiren bellidir.

''MHP, HDP DIŞINDA HER PARTİ İLE İKTİDAR KURMAYA HAZIR''

1 Kasım'dan sonra Türkiye hükümetsiz bırakılmayacaktır. MHP 4 ilkesi çerçevesinde HDP dışında her parti ile iktidar kurmaya hazırdır. Oylarımızın düştüğünü ahlaksızca söyleyenler, içimizden devşirilen dönek ve devşirmeler 1 Kasım akşamı rezil, rüsva olacaklardır. Kaygıları, telaşları bu yüzdendir. MHP tuzakları bozarak geliyor. MHP; AKP, CHP, HDP kuşatmasını yararak geliyor. MHP 1 Kasım'da iktidara geliyor.''

'NANKÖR' SÖZÜNÜ AÇIKLAMALI

Bahçeli, konuşmasında, "IŞİD'e 'nankör' diyen Davutoğlu bu sözünü açıklığa kavuşturmak zorundadır. İyilik bilmeyene nankör denildiği bilinen bir gerçektir. Davutoğlu IŞİD'e hangi iyilikleri yapmış hangi kıyakları
geçmiştir de bu terör örgütü nankörce davranmış, kadir kıymet bilmemiştir" diye konuştu.

MHP, 1 Kasım Milletvekili Genel Seçimi kapsamında son mitingini Anadolu meydanında gerçekleştirdi. Ankara mitinginde partililere seslenen Bahçeli, şunları söyledi: "Huzurumuz darboğazda, iç barış ve kardeşlik ortamı buhrandadır. Terörizm Türkiye'yi kana bulamış, ölüme yatırmıştır. Bölücülük mevki ve mevzi elde etmiştir. Türkiye çıkmazdadır, Türkiye sorun ve sıkıntı yumağıdır ve her değerimiz, her mirasımız, her kutsalımız AKP saldırısına maruz kalmıştır. AKP'nin soysuz politikaları yüzünden milli güvenlik duvarlarımız yıkılmıştır, milli his ve hassasiyetlerimiz aşındırılmıştır, milli kimlik ve geleceğimiz rehin alınmıştır. Tehlike büyüktür."

seo yazılım - web tasarım -

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV