banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
16 Mayıs 2024 Perşembe

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Başbakan Erdoğan'dan açıklamalar

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde düzenlenen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuşuyor.

14 Haziran 2013 Cuma 15:52
Başbakan Erdoğan'dan açıklamalar
banner229
Başbakan Erdoğan'dan açıklamalar
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde düzenlenen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuşuyor.

İşte Başbakan Erdoğan'ın konuşması:

Bu büyüme ile ekonomideki istikrarımızı teyit etmiş olduk. Gösterge faiz bu ay en düşük seviyesini gördü. Borsa rekor kırdı. Mayıs ayı ekonomimiz için parlak bir ay geçti. Ekonomiyi doğrudan ilgilendiren gelişmelere yaşadık. Çözüm süreci kararlılıkla ilerledi. Mayıs ayında ivme kazanarak somut bir hale geldi. Akil insanlar halkla buluştu. Terör örgütü mensupları ülkemizi terk ederken halkımız yaylarına çıkmaya başladılar. Kullanamadıkları yerlerde piknik yapmaya başladı. Tarihi anları yaşadığımız bir süreçte, Türkiye'nin zincirlerini kırdığı anda Reyhanlı saldırısı geldi geldi sonra da Taksim olayları.
BİR NUMARALI FAİL YAKALANDI”

Reyhanlı olayları sonradan bir olay değildi. Saldırının bir numara failin yakalandı. CHP'nin ağzından çözüme yönelik bir söz çıktı mı? Tahrik edercesine çok çirkin bir olay oynadı. Esad'ın durumu bellidir, mezhep savaşı başlamıştır. Türkiye'yi bu oyunun içine çekmeye çalışıyorlar. Biz ülkemizi Kılıçdaroğlu gibi adamlara rağmen bu oyuna sokmayacağız. Biz bu oyuna gelmeyeceğiz. Bir başbakan teorik konuşmaz, elinde belgelerle, kanıtlarla konuşur. Olayları her boyututla analiz ederken bakanlarımın, şahsımın açıklamaları olmuştur. Yapılması gerekenleri yaparız, yapacağız da. Bizi sorumluluk veren bir millet var.

“BÜYÜK BİR AÇIK HAVA TİYATROSU KURULDU”

Bu görevi yerine getirirken dört yılda bir seçim yapılıyor. Bu ülke demokratik parlamenter bir sistemle yönetiliyor. Herkes milli iradeye saygı duymalı. Seçim süresini 5 yıldan 4 yıla indirdik. Bu Ak Parti'nin değişik düşüncelere saygısının düşüncesidir. Taksim'de Gezi parkı bahanesiyle büyük bir açık hava tiyatrosu kuruldu. Sahnede masum insanlar da var, samimi gençlerimiz de var. Yanlış algı olabilir.

“DÜĞMEYE DIŞARDAN BASTILAR”

Ancak o sahnede ön tarafta samimi duygularla oraya gelmiş inanlar olduğunu biliyoruz. O sahnede fırsatçıların olduğunu da biliyor. Terör örgütleriyle iç içe olan kişilerdir. Taksim'de bu sahnenin perdesinin arkasında çok farklı bir tablo var. İki haftadır hem Türkiye'de hem dünyada aynı anda aynı zamanda Taksim'deki görüntüler gösteriliyor. Kim basıyor bu düğmeye. Düğmeye basış dışardan. Gezi Parkı bu işin kullanılan enstrümandır.

“PAÇAVRALARI KONUŞSANIZA”

Bu tiyatro sahnesinin arka planındaki nefret, şiddet gizlenmeye çalışılıyor. AKM'ye asılan paçavraları konuşsanıza. Ne tür paçavralar var biliyorsunuz konuşsanıza. Türk bayrağının ve Gazi Mustafa Kemal'in bayrağının yan yana gelemeyeceği paçavraları neden konuşmuyorsunuz, bunlar neden tartışmıyorsunuz?
 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV