banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
19 Mayıs 2024 Pazar

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Başbakan Erdoğan'dan saldırı açıklaması!

Başbakan Erdoğan AK Parti Genel Merkezi'ne ve Adalet Bakanlığına yönelik saldırılarla ilgili ilk açıklamayı yaptı.

20 Mart 2013 Çarşamba 20:44
Başbakan Erdoğan'dan saldırı açıklaması!
banner291
Başbakan Erdoğan'dan saldırı açıklaması!
Başbakan Erdoğan AK Parti Genel Merkezi'ne ve Adalet Bakanlığına yönelik saldırılarla ilgili ilk açıklamayı yaptı.


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi ile Adalet Bakanlığı’na yönelik saldırıları kınarken, “Bu saldırılar, çok açık şekilde demokrasiye, çözüm sürecine, milli iradeye ve kardeşliğimize yapılmış saldırılardır. Bu saldırlar demokratikleşme noktasında, çözüm süreci noktasında ne kadar doğru bir yolda olduğumuzu da gösteriyor.

Kardeşlikten, demokrasiden, hukuktan rahatsız olan tüm bu çevrelere rağmen, yolumuza karlılıkla yürüyeceğiz” diye konuştu. Başbakan Erdoğan, önde gelen Türk ve Danimarka firmalarının temsilcilerinin yer aldığı Üst Yönetici Forumu’na katılarak bir konuşma yaptı. Başbakan Erdoğan, dün akşam Ankara’da AK Parti Genel Merkezi ile Adalet Bakanlığı’na yönelik düzenlenen saldırıların “alçakça” olduğunu vurgulayarak sözkonusu saldırıları kınadığını belirtti. “Son derece kritik, son derece hassas bir süreçten geçerken, yapılan bu saldırılar, çok açık şekilde demokrasiye, çözüm sürecine, milli iradeye ve kardeşliğimize yapılmış saldırılardır. Terör kimi nereyi hedef alırsa elbette kötüdür. Demokrasinin, millet idaresinin çok sesliliğin en önemli unsurunu hedef almak takdir edersiniz ki çok daha kötüdür. Bu saldırlar demokratikleşme noktasında, çözüm süreci noktasında ne kadar doğru bir yolda olduğumuzu da gösteriyor. Kardeşlikten, demokrasiden, hukuktan rahatsız olan tüm bu çevrelere rağmen, yolumuza karlılıkla yürüyeceğiz. Türkiye son 10 yılda demokrasi, hukuk ve kardeşlik üzerinde büyüdü ve demokrasi ile ekonomiyi at başı götürmek suretiyle bu günlere ulaştı. İnşallah böylece de büyümeye devam edecek” diye konuştu.

SALDIRGANLAR TESPİT EDİLDİ

Adalet Bakanlığı ve AK Parti Genel Merkezi'nde saldıranlardan 2 kişinin kimliği belirlendi. Saldırganların DHKP-C üyesi oldukları ve arandıkları tespit edildi.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV