banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
19 Mayıs 2024 Pazar

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Erdoğan'dan Redhack cevabı

Erdoğan AB konseyi Başkanı Herman Van Rompuy ile yaptığı görüşmenin ardından açıklamalarda bulundu ve gazetecilerin sorularını cevapladı.

23 Mayıs 2013 Perşembe 20:24
Erdoğan'dan Redhack cevabı
banner304
Erdoğan'dan Redhack cevabı
Erdoğan AB konseyi Başkanı Herman Van Rompuy ile yaptığı görüşmenin ardından açıklamalarda bulundu ve gazetecilerin sorularını cevapladı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında açtığı manevi tazminat davasına ilişkin, "Anamuhalefet genel başkanını muhatap olarak kabul etmiyorum. Çünkü Türkiye Cumhuriyeti Başbakanına o denli bir hakareti yapabilecek bir babayiğit karşımda göremiyorum. Onun için de onlara gerekli cevabı zaten hukuk devletinde avukatlarım gerektiği şekilde veriyorlar." dedi.

Erdoğan, Avrupa Birliği Konseyi Başkanı Herman Van Rompuy ile görüşmesinin ardından Başbakanlık Merkez Bina'da düzenlediği ortak basın toplantısında gazetecilerin sorularını da yanıtladı.

Bir gazetecinin, Reyhanlı'daki bombalı saldırıların ardından bir hacker grubu tarafından ele geçirildiği ileri sürülen istihbarat raporlarında saldırıyı El Nusra örgütünün yaptığına yönelik bilgilerin yer aldığını belirtilerek değerlendirilmesini sorması üzerine Erdoğan, "Bu hackerler, buna benzer konular, istihbaratın yakından ilgilendiği, takip ettiği, güvenlik güçlerimizin aynı şekilde takip ettiği konular" yanıtını verdi.

"Bu konularda da 'şu örgüt, bu örgüt' gibi yakıştırmaların, nihai neticesi alınmadan açıklanması sadece bu tür örgütlerin propagandasına yarar" diyen Erdoğan, yazılı ve görsel basının bu tür söylemlere itibar etmemeleri gerektiğini belirtti. Erdoğan, şunları kaydetti:

"Bunlar elinizde belgelerle var olduğu zaman bunları yazın veya çizin. Şu anda bu belgeler ortaya çıkana kadar bunların lüzumsuz yere propagandasını yapıyorsunuz. Bu farkında olmadan, teröre destektir, terör örgütlerine destektir. Bu destekleri bunlara vermeyelim. Burada da farklı bir sürecin içindeyiz ve bu sürecin içinde gerek Orta Doğu'da Suriye ile verdiğimiz bu mücadele gerek içeride mevcut gelişmeler, bunlara yönelik atacağımız adımları elbirliğiyle atmamız lazım. Burada güçbirliğine şiddetle ihtiyacımız var. Dolayısıyla pek bunlara iltifat etmezsek isabetli olur diye düşünüyorum."

-"Şöyle havuz biraz daha dolsun"-

Kılıçdaroğlu'na yönelik açtığı manevi tazminat davasına ilişkin soru üzerine Erdoğan, "Anamuhalefet genel başkanını muhatap olarak kabul etmiyorum. Çünkü Türkiye Cumhuriyeti Başbakanına o denli bir hakareti yapabilecek bir babayiğit karşımda göremiyorum. Onun için de onlara gerekli olan cevabı zaten hukuk devletinde avukatlarım gerektiği şekilde veriyorlar" diye konuştu.

Erdoğan, şöyle devam etti:

"Tazminatsa tazminat, bugüne kadar zaten kazandığımız, kesinleşmiş çok tazminat var. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanım bu tazminatları sucuk festivallerinde halka sucuk dağıtarak gerçekleştirdi. Ben de herhalde ya İstanbul'un Sultanahmet Meydanı'nda veyahut daha uygun bir meydanda bu konuda bunun değerlendirmesini yapacağız. Şöyle havuz biraz daha dolsun, biraz boşluk var, onun dolmasını bekliyorum."



web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV