banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner314
29 Nisan 2024 Pazartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Mustafa Sarıgül: “Biz anaların evladı olmaya adayız”

CHP İstanbul Büyükşehir Belediyesi Adayı Mustafa Sarıgül, anaların evladı olmaya aday olduklarını söyledi.

10 Şubat 2014 Pazartesi 07:05
Mustafa Sarıgül: “Biz anaların evladı olmaya adayız”
banner263
Mustafa Sarıgül: “Biz anaların evladı olmaya adayız”
CHP İstanbul Büyükşehir Belediyesi Adayı Mustafa Sarıgül, anaların evladı olmaya aday olduklarını söyledi.

Ataşehir'de tezahürat ve bayraklarla karşılanan Sarıgül, "Ana biz başkanlığa değil, senin evladın olmaya adayız” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Adayı Mustafa Sarıgül, Ataşehir'de düzenlenen mitingde vatandaşlara konuştu. Coşkulu bir kalabalık Mustafa Sarıgül'ü ‘Çare Sarıgül' tezahüratları ile karşıladı. Konuşmasına alandakileri selamlayarak başlayan Sarıgül, "Bugün burada barışı, demokrasiyi görüyorum. Alibeyköy'de bizi izleyenlere selam olsun” diye konuştu.

Vatandaşlara seslenen Sarıgül, "Bize oy versin vermesin kim olursa olsun, memleketimizde öncelikle ay-yıldızlı bayrağımız özgür dalgalansın. Ay-yıldızlı bayrağımız güzel dalgalanmıyorsa, bu topraklarda barış içinde yaşamıyorsak o zaman mevki makamın ne gereği var. Ana, biz başkanlığa değil senin evladın olmaya adayız” şeklinde konuştu.
"ÇOK ÜZERİME GELİYORLAR”

Kendisinin çok üzerine geldiklerini belirten Mustafa Sarıgül, "Bende delikanlısının mert olduğu bir yerden geliyorum. Biraz daha sabırlı olacağız. Toplu taşıma, sosyal demokratların işi. İstanbul'un iki yakasında ulaşım hattı çevresini kendileri imara açtılar. İstanbul'u hesapsız imara açanlar belediyeci olamaz, mimar olamaz. Şehirci hiç olamaz. İstanbul'da önceliğimiz ulaşım, deprem, doğru şehirleşmedir. Bizim için öncelik önce insandır. İşçilerimiz, çalışanlarımız, emeklilerimiz, engellilerimiz ile el ele kol kola olacağız. Görme engellilere ayrıca önem vereceğim” dedi.
"İNTERNETİNİZİ KESİYORLAR”

Son günlerde yaşanan internet tartışmalarına kısa değinen Mustafa Sarıgül, "Gençler sizlerden ricam; internetinizi ileri demokrasi diye yola çıkanlar kesiyor. Özgürlüklerinizi kesiyorlar. Bazı canlı yayındaki televizyonlar sizlerin sloganlarını kesiyor. Coşku burada yokmuş gibi algı gösteriyorlar. Şunu bilsinler ki; onlar konuşacaklarını 20 yıldır konuşuyor. Sonra bu meydan konuşacak. Yaşamda tercihler vardır, ya tozda dumanda kalırsınız, ya tozu dumana katarsınız. Bu meydan tozu dumana katacak. Burada mertler, burada yiğitler, delikanlılar var. Zannediyorlar ki bu evladı durduracaklar, susturacaklar. Bu Sarıgül'ün yolu hizmet yolu, beni bu meydandan döndürecekler. Durduramazlar, susturamazlar, döndüremezler bizi” ifadelerini kullandı.

Kendisine yapılan eleştirilere cevap veren Sarıgül, "Mustafa Sarıgül Şişli belediye başkanıyken hiçbir problem yoktu. Ne zaman büyükşehire aday oldu heyecanlanmaya başladılar. İstanbul için yola çıkma zamanı. Türkiye için yola çıkma zamanı. İstanbul'un kaderini siz tayin edeceksiniz. Söke söke geliyoruz. Şu anda konuşmuyorsam demokrasi anlayışımdan dolayı konuşmuyorum. Konuşacağım zamanım var” diye konuştu.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV