banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner323
13 Mayıs 2024 Pazartesi

Özel Kuvvetler'den nefes kesen tatbikat

Tansu Çiller'e yakalama kararı çıktı iddiası

Kemal Kılıçdaroğlu, Eski Başbakanlardan Tansu Çiller hakkında tutuklama kararı çıkarıldığını iddia etti.

10 Şubat 2012 Cuma 15:11
Tansu Çiller'e yakalama kararı çıktı iddiası
banner263
Tansu Çiller'e yakalama kararı çıktı iddiası
Kemal Kılıçdaroğlu, Eski Başbakanlardan Tansu Çiller hakkında tutuklama kararı çıkarıldığını iddia etti.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı (CHP) Kemal Kılıçdaroğlu, DİSK'in 14. Genel Kurulu'nda yaptığı konuşma sırasında eski Başbakanlardan Tansu Çiller hakkında yakalama kararı çıktığını iddia etti. Kürsüde konuşma yaptığı sırada görevlilerden birinin getirdiği notu okuyan Kılıçdaroğlu, "Arkadaşlarım bir not getirdiler, Tansu Çiller'e tutuklama kararı çıktı diye. Bakalım nasıl bir sonuç çıkacak" dedi. Kılıçdaroğlu'nun bu sözlerinin ardından salondan alkış sesleri yükseldi.
KILIÇDAROĞLU'NDAN DÜZELTME

CHP lideri Kılıçdaroğlu toplantı sonrası yapmış olduğu açıklamada kendisine verilen bilgi notunun doğru olmadığını ifade etti. Kılıçdaroğlu basın mensuplarının ısrarlı soruları üzerine yapmış olduğu açıklamada: "Bana not geldi ama daha sonra o notun yanlış olduğu söylendi." ifadelerine yer verdi.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV