banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner225
17 Mayıs 2024 Cuma

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Tayyip Alabora’yı bıraktı Kırca’ya sardı

Erdoğan, her konuşmasında hedef gösterdiği Alabora yerine bu kez Levent Kırca'yı eleştirdi

03 Temmuz 2013 Çarşamba 00:29
Tayyip Alabora’yı bıraktı Kırca’ya sardı
banner312
Tayyip Alabora’yı bıraktı Kırca’ya sardı
Erdoğan, her konuşmasında hedef gösterdiği Alabora yerine bu kez Levent Kırca'yı eleştirdi

Erdoğan, Gezi Parkı eylemleri için “İstanbul kurtarılmıştır” sözlerini kullanan Kırca için “Tüm hukuk yollarını çalıştıracağız, bunun hesabını vermesi lazım” dedi.

Başbakan Erdoğan bugün AKP grup toplantısında yaptığı konuşmada Gezi Parkı eylemlerine değindi. Erdoğan Levent Kırca’nın Londra’da Hyde Park’ta megafonla yaptığı konuşmayı eleştirdi ve şunları söyledi:

“ASLA CEZASIZ KALMAYACAK”

Biri çıkmış Londra’da İstanbul’un artık kurtarıldığından bahsediyor. Tüm bunlarla ilgili hukuk yollarını da çalıştıracağız. Bu da tabi sanatçı. Almış eline megafonu orada sanatını icra ediyor. Bunun da hesabını vermesi lazım. Masum gerekçelerin arkasına sığınıp suç işleyenler asla cezasız kalmayacaktır. Millet iradesini gasp etmek o kadar kolay değil.
1 Haziran’da Londra’da Hyde Park’ta yüzlerce kişi Gezi Parkı eylemcilerine destek gösterisi yaptı. Hükümet aleyhine sloganlar atan göstericiler döviz ve pankartlar ile de Gezi parkına yapılan çalışmanın durdurulmasını istedi. ‘Azınlık’ oyunu için Londra’da bulunan Levent Kırca da eyleme destek verdi. Kırca megafonla yaptığı konuşmada “İstanbul Türk halkı tarafından ele geçirilmiştir” dedi.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV