banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

19 Mayıs 2024 Pazar

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Vialand, Erdoğan’ın katılımıyla açıldı

Türkiye’nin en büyük eğlence merkezi olan Vialand Tema Parkı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla açıldı.

26 Mayıs 2013 Pazar 18:02
Vialand, Erdoğan’ın katılımıyla açıldı
banner299
Vialand, Erdoğan’ın katılımıyla açıldı
Türkiye’nin en büyük eğlence merkezi olan Vialand Tema Parkı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla açıldı.

Eyüp’te 600 dönüm arazi üzerine kurulan Vialand Tema Parkı ve Eğlence Merkezi’nin açılışı gerçekleştirildi. Açılışa Başbakan Recep Tayyip Erdoğan yanı sıra İçişleri Bakanı Muammer Güler, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ile AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu katıldı. Binlerce vatandaş da açılışta hazır bulundu.

Açılış kurdelesini Başbakan Erdoğan, eşi Emine Erdoğan, bakanlar ve Kadir topbaş kesti.

İSTER SİYASİ TÜRKÇÜLÜK, İSTER SİYASİ KÜRTÇÜLÜK OLSUN HEPSİNDEN UZAĞIZ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, siyasi etnisiteden her zaman uzak duracaklarını ifade ederek, "İster siyasi Türkçülük olsun, ister siyasi Kürtçülük olsun, ister siyasi Lazcılık olsun, şu olsun, bu olsun biz hepsinden uzağız" dedi.

Başbakan Erdoğan, Eyüp'te Vıaland Tema Parkı ve Eğlence Merkezi'nin açılışına katılarak bir konuşma yaptı. Erdoğan, konuşmasında Reyhanlı ziyaretine değinirken, "Hatay'da 51 kardeşimiz şehit edildi. Fakat orada ben tüm ailelerinin mütevekkil halini gördüm. Fakat biz bütün bunlara rağmen terörle mücadelede her zaman dikkatli olacağız, birbirimizi Allah için seveceğiz" dedi.

Başbakan Erdoğan, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Biz Türkü, Kürdü, Lazı, Çerkezi, Gürcüsü, Abhazası asla birbirini ayrı düşmeyeceğiz; çünkü biz yaratılanı Yaradan'dan ötürü seven bir medeniyetin mensuplarıyız. Biz de dinsel milliyetçilik olmayacak. Müslümanı, Hıristiyanı, Musevisi, Sünnisi, Alevisi böyle bir ayrım olmayacak. Bizim aramıza siyasi mezhepçilik sokanlara her zaman uzak duracağız. Bizim aramıza siyasi etnisiteyi sokanlara biz her zaman uzak duracağız. İster siyasi Türkçülük olsun, ister siyasi Kürtçülük olsun, ister siyasi Lazcılık olsun, şu olsun, bu olsun biz hepsinden uzağız. Bizim için önce insan biz buna bakacağız. Kardeşlerim; bir olacağız, beraber olacağız, iri olacağız, diri olacağız. 780 bin kilometre karesiyle, 76 milyon nüfusuyla tek bayrak altında, yola çıkarken ne dedik; "tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet' dedik ve bu anlayışla yolumuza devam edeceğiz."

Erdoğan, açılışı yaptıktan sonra eşi ve kızıyla birlikte atlıkarıncaya da bindi.

VAİLAND HAKKINDA

Vialand, Eyüp ve Gaziosmanpaşa ilçeleri sınırları içerisinde bulunan 600 metrekare arazi üzerinde inşaa edildi. Güneyinde E5 Karayolu, Kuzeyinde TEM Otoyolu yer alan Vialand, konsepti açısından dünyada bir ilk. 100’e yakın futbol sahası büyüklüğünde ki Vialand, alışveriş caddeleri bünyesindeki 110 bin metrekare kiralanabilir ticari alanı, 4 bin 500'ü kapalı, 3 bin 500'ü açık olmak üzere toplamda 8 bin araçlık otopark kapasitesi ve hedeflediği geniş marka yelpazesiyle her yaş ve zevk grubuna uygun alternatifler sunuyor. Vialand Tema Park, eğlence parkının girişindeki 2 bin metrekarelik alanda tüm görkemiyle yükselen Şato, ziyaretçilerine masal dünyasının kapılarını aralarken, eski İstanbul’un günlük yaşamını günümüze taşıyan ana caddesi ile farklı mimari özellikler de sunuyor.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV