banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
15 Mayıs 2024 Çarşamba

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe'den ihracı istendi

Fenerbahçe'de Başkan Aziz Yıldırım ile Asbaşkanlar İlhan Ekşioğlu ve Şekip Mosturoğlu'nun ihraç edilmesi için talepte bulunuldu.

28 Mart 2013 Perşembe 21:36
Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe'den ihracı istendi
banner263
Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe'den ihracı istendi
Fenerbahçe'de Başkan Aziz Yıldırım ile Asbaşkanlar İlhan Ekşioğlu ve Şekip Mosturoğlu'nun ihraç edilmesi için talepte bulunuldu.

Şahin Ulu 5 Mart 2013 Salı günü haberseninle.com Spor Yönetmeni Tansu Sarı'ya yaptığı açıklamada Fenerbahçe'de tüzük ihlalleri olduğunu ve Başkan Aziz Yıldırım ile Asbaşkanlar Şekip Mosturoğlu ve İlhan Ekşioğlu'nun üyeliklerinin düştüğünü savunmuştu.  
 
Aradan geçen zamanda Fenerbahçe cephesinden konuyla ilgili bir açıklama gelmedi. Buna karşılık Şahin Ulu'nun avukat Ender Ceylan vasıtasıyla kulübe gönderdiği ihbarname Disiplin Kurulu tarafından "Kulübe üye olmadığı" gerekçesiyle işleme konmadı.
 
Bunun üzerine Şahin Ulu, pazartesi günü Fenerbahçe kulübüne gönderdiği ikinci ihbarnamede daha önce Başkan Aziz Yıldırım tarafından kulüpten ihraç edilen üye Kerim Kerimoğlu'nun durumuyla benzer özellikler taşıdığını ve Kerim Kerimoğlu hakkında uygulanan Disiplin Kurulu kararının emsal karar olarak baz alınıp bugünkü ortada görülen ihlaller dolayısıyla Aziz Yıldırım, İlhan Ekşioğlu ve Şekip Mosturoğlu'nun ihraç edilmesi hakkında talepte bulundu.
 
Şahin Ulu, ayrıca yaptığı açıklamalar sonucu Fenerbahçeli 4 kongre üyesi ve 1 üyenin savcılığa suç duyurusunda bulunacağını söyledi.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV