banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
17 Mayıs 2024 Cuma

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Başbakan Erdoğan'dan Alex'e tebrik telefonu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, şampiyon olan Fenerbahçe'nin kaptanı Alex'i telefonla arayarak tebrik etti.

22 Mayıs 2011 Pazar 23:53
Başbakan Erdoğan'dan Alex'e tebrik telefonu.
banner265
Başbakan Erdoğan'dan Alex'e tebrik telefonu.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, şampiyon olan Fenerbahçe'nin kaptanı Alex'i telefonla arayarak tebrik etti.
Sivasspor'u 4-3 yenerek sezonu şampiyon tamamlayan Fenerbahçe'de kaptan Alexi yayıncı kuruluş LİGTV'ye yaptığı açıklamada, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisini arayarak tebrik ettiğini söyledi.

"BAŞBAKAN'A TEŞEKKÜR EDİYORUM"
Erdoğan'ın kenisini arayarak tebrik ettiğini söyleyen Alex, "İkimiz konuştuk. Biraz hızlı oldu ama beni, takımımızı ve camiamızı şampiyonluktan dolayı kutladı" dedi. Bunun kendisi için çok önemli olduğunu söyleyen Alex, "Beni aradığı için teşekkür ediyorum. Canlı yayındaki sorunlardan dolayı telefon biraz erken kapandı. Konuşma erken kesilmiş gibi oldu. Buradan canla yayında özür diliyorum. Başbakan'ın beni araması çok önemliydi. Zaten önemli olan da bu mesajı almaktı" dedi.

Lig TV'deki yayında Türkçe konuşması rica edilen Alex bu isteği ise kırmadı. Alex, Türkçe konuşmak istemese de konuşmasının sonunda "Hadi görüşürüz" diyerek canlı yayına veda etti.
 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV