banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
15 Mayıs 2024 Çarşamba

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Beşiktaş 2 - Fenerbahçe 2 MAÇ BİTTİ

Beşiktaş 2 - Fenerbahçe 2 maç bitti..

27 Ekim 2011 Perşembe 22:07
Beşiktaş 2  - Fenerbahçe 2  MAÇ BİTTİ
banner229
Beşiktaş 2 - Fenerbahçe 2 canlı yayını
Spor Toto Süper Lig'de 8. haftada oynanacak olan derbi maçta Beşiktaş ile Fenerbahçe karşı karıya geliyor.

Spor Toto Süper Lig'de 8. haftada oynanacak olan derbi maçta Beşiktaş ile Fenerbahçe karşı karşıya geliyor. Fi-Yapı İnönü Stadı'nda oynanacak maçı Fırat Aydınus yönetiği maçta . Aydınus'un yardımcılıklarını Serkan OK ve Aleks Taşçıoğlu yapıyor. Maçın dördüncü hakemi ise Serkan Çınar.

Saat 20:30'da başlayacak ve Lig TV'den naklen yayınlanacak karşılaşmayı buyukhaber.com Canlı Anlatım Servisi ile de dakika dakika takip edebilirsiniz.


CANLI ANLATIM

Karşılaşmanın son düdüğü geldi.

90' +3 Beşiktaşlı taraftarlar, atkılarını toplayarak Van'daki depremzedelere gönderilmesi için sahaya atmaya başladı.. Bazı atıların sahaya gelmesi nedeniyle hakemin bir süre durdurduğu oyun tekrar başladı..

 90' +2 Fenerbahçe öne geçmeye çok yaklaştı.. Soldan Stoch'un yaptığı ortaya altıpas köşesinden uygun durumdaki Özer gelişine vurdu, top az farkla üstten auta çıktı..

90' Maçın sonunda en az 3 dakika uzatma var.

89' Fenerbahçe yeniden beraberliği sağladı.. Yaklaşık 30 metreden kazanılan frikikte Cristian'ın sert vuruşu sol köşeden ağlara gitti.

88' GOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLL BARONİ (FENERBAHÇE)

86' QUARESMA DIŞARI HOLOSKO İÇERİ (BEŞİKTAŞ)

83' Fenerbahçe beraberlik golüne çok yaklaştı.. Semih'in indirdiği topla ceza sahasına giren Alex'in vuruşunda Cenk'ten seken top Brezilyalı yıldaza çarparak direk dibinden auta çıktı.

81' Sağ kanattan çizgiye inen Necip'in ortasında Simao'nun topla buluşmasına Gökhan izin vermedi.

79' BİENVENU DIŞARI SEMİH ŞENTÜRK (FENERBAHÇE)

78' Sağ çaprazdan ceza sahasına giren Quaresma orta yerine kaleyi düşündü, vuruşu kaleyi tutmadı.

77' Sol çaprazdan ceza sahasına giren Stoch'un vuruşu az farkla auta gitti..

76' Sağdan Quaresma'nın ceza sahasına yaptığı ortada Volkan çıkarak Almeida'dan önce kontrol etti..

75' Sol çaprazdan ceza sahasina girip çizgiye inen Stoch'un ortası hiçbir arkadaşının olmadığı noktaya gitti..

73' VELİ KAVLAK DIŞARI NECİP UYSAL İÇERİ (BEŞİKTAŞ)

72' Beşiktaş yeniden öne geçti.. Sol kanatta rakibinden kurtulup içeri giren Quaresma'nın ortasında arka direkte Almeida'nın yaptığı kafa vuruşu Ziegler'in müdahalesine rağmen ağlara gitti..

72' GOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLL ALMEİDA (BEŞİKTAŞ)

71' Sol köşeden Alex'in ceza sahasına ortaladığı kornerde ön direkte savunma topu karşıladı..

70' Ziegler sol kanattan hücuma katıldı. Son çizgide Hilbert müdahale ederek topu kornere attı.

68' Almeida sırtındaki savunmacıya rağmen ceza sahasının sol çaprazında aldığı topu havaya kaldırdı ve dönerek volesini vurdu, top Volkan'da kaldı.

67' Ziegler hücumlara daha fazla çıkmaya başladı. Bu kez sol çaprazda topu alan oyuncu, yerden kaleyi düşündü ancak şutu kaleci Cenk'in kucağında kaldı.

66' Quaresma sağ kanatta topu Yobo'ya kaptırdı. Fenerbahçe topu uzaklaştırmada zorluk çekince top Hilbert'de kaldı. Hilbert yere düşerken top auta çıktı, hakem de aut kararı verdi.

64' CANER ERKİN DIŞARI MİRASLOV STOCH İÇERİ (FENERBAHÇE)

64' MEHMET TOPUZ DIŞARI ÖZER HURMACI İÇERİ (FENERBAHÇE)

63' Hafif sol çaprazdan ceza sahasına giren Quaresma'nın vuruşunu Volkan iki hamlede kontrol etti.

62' MUSTAFA PEKTEMEK DIŞARI ALMEİDA İÇERİ (BEŞİKTAŞ)

59' Fenerbahçe beraberliği sağladı.. Ceza sahası sol köşesinden Caner'in yerden sert şutu uzak direkten döndü.. Alez dönen topu ağlara gönderdi.

59' GOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLL ALEX (FENERBAHÇE)

57' Mustafa yine tek pasla Simao'yu gördü. Simao kaleyi karşıdan gelen pozisyonda gelişine şutunu attı. Volkan sol direğin dibine giden topu zorlukla çıkardı.

54' İsmail Köybaşı'nın uzun pasında ceza sahası çizgisi üstünde Mustafa kafayla topu aşırttı ama başka arkadaşı olmayınca top Volkan'da kaldı.

53' Gökhan Gönül sağ kanattan hücuma katıldı, Simao defansına yardım edip onun ilerlemesine izin vermedi.

52' Bekir elle oynadığı için sarı kart gördü.

52' BEKİR İRTEGÜN (FENERBAHÇE)

51' Beşiktaş bu kez sol kanattan Simao ile hızlı geldi. Simao'nun ortası Bekir'in eline çarptı ve Mustafa'nın önünde kaldı. Mustafa topa dokunamazken hakem faul kararı verdi.

50’ Pozisyonun devamında Gökhan Gönül topu ceza sahasında kaybetti. Ceza sahası içindeki ortada Mustafa kayarak golü attı ama ofsayt kararı çıktı.

49' Quaresma Veli'nin pasında topu sağ kanatta aldı. Yobo'yu geçip topu son çizgiden çevirdi. İlk vuruş savunmadan döndü, Mustafa'nın vuruşu ise direkten döndü.

48' Cenk'in rakip yarı alana uzun gönderdiği topta Bekir önce ters bir kafa vuruşu yaptı, sonrasında Mustafa'ya arkadan müdahalesi ile faule sebep oldu.

47' Caner sol kanatta yine etkili başladı. İlk ortasını savunma taça attı. İkinci pozisyonda iki kişi arasından geçmek isterken topun kontrolünü kaybetti ve Sivok'a faul yaptı.

46' Mustafa Pektemek Quaresma'dan aldığı topla sağ taç çizgisi yakınından hareketlendi. Yobo kayarak topu taça atarken, Mustafa yerde kaldı. Hakem ise devam dedi.

46' Karşılaşmanın ikinci yarısı başladı.

Beşiktaş ve hakemler de sahaya çıktılar..

Fenerbahçeli futbolcular ikinci yarı için oyun alanına geldiler..

Ve karşılaşmanın ilk yarısı sona eriyor.

45' +3 Sağdan Mehmet Topuz'un yaptığı ortada Egemen'den seken topu sol çaprazda kontrol eden Bienvenu'nün geriye çıkardığı pasta Alex'in vuruşu Hilbert'ten döndü.

45' Mustafa şu dakikaya kadar etkili oyunuyla dikkat çekiyor. Savunmadan gelen uzun topu da göğsüyle kontrol eden Mustafa topu sağ kanada açtı. Sağ kanattan gelen pasta Veli, Mustafa'yı düşündü tekrar. Bu kez Yobo girdi araya.

45' Quaresma savunmanın arkasına koşu yapan Mustafa'yı düşündü, Bekir kritik bir müdahale daha yaptı.

45' İlk yarının sonuna maçın başınra taraftarın da sahaya girmesinin etkisi ile 3 dakikalık uzatma süresi eklendi.

44' Bienvenu ceza sahası sol köşesinde topu kaybetti, Beşiktaş kontra atağa çıkmak istedi ama uzun pasta sol kanatta Quaresma ofsayta yakalandı.

43' Ernst ve Emre arasında bu pozisyonda bir ağız dalaşı yaşandı, hakem kartına gerek duymadı.

43' Orta sahada Veli Emre'ye faul yaptı, Emre Belözoğlu pozisyonun ardından epey sinirlendi.

42' Gökhan Gönül sağ kanatta Mehmet ile paslaştıktan sonra orta saha çizgisine paralel bir dripling yaptı ve ceza sahası dışından kaleyi yokladı. Top sol taraftan auta çıktı.

40' Kontra atakta Quaresma sol kanattan ceza sahasına girdi. Yobo son anda müdehalesini yaptı ve kritik pozisyonu uzaklaştırdı. Sonrasında İsmail sol çaprazdan şansını denedi, ceza sahası dışından şutu dışarıya gitti.

40' Alex'in savunmanın arkasına gönderdiği pasta Bienvenu açısını kapatan kalecinin üzerinden topu aşırmak istedi, Cenk gole izin vermedi.

39' Fenerbahçe bu kez sağ kanattan gelen taraf. Sağ bekten gelen Gökhan, son çizgiden ortasını yaptı. Ön direkte Egemen ayak koydu.

38' Savunmadan gelen uzun topta Mustafa topu kafayla sağ kanattaki Quaresma'nın önündeki boşluğa attı. Quaresma rahat pozisyonda ceza sahasına hareketlenen Mustafa'ya doğru ortasını yaptı, savunma rahat karşıladı.

37' Beşiktaş orta sahada çok kritik bir noktada topu kaybetti. Baroni'nin pasında Bienvenu ilk rakibini geçti. Sivok son anda kademeye girip topu kazandı.

36' Simao sol kanatta arkasına kaçan İsmail'i topuk pasıyla görmek istedi Gökhan topu taça attı.

34' İnanılmaz bir gol kaçırdı Fenerbahçe. Caner sol taç çizgisinde aldığı topla ceza sahasına çok güzel girdi ve ortasını yaptı. Kaleciyi geçen topta arka direkte Gökhan kafayı vurdu, Egemen topu çizgiden çıkardı.

33' Bu kez ceza sahası dışından kaleyi yoklayan Mustafa. Dengesiz pozisyondaki vuruşta top Volkan'da kaldı.

33' Bienvenu rakip yarı alanın ortasında 3 kişinin arasında topu çok iyi sakladı. Daha gerideki Baroni'yi gördü, Baroni'nin uzaktan şutu sekerek gitmesine rağmen Cenk'in kucağında kaldı.

31' Fenerbahçe golü buldu Alex'le ama Alex için ofsayt bayrağı havada.

30' Kaleye uzak bir mesafeden hafif sağ çaprazdan kazanılan frikikte Alex orta yapmak istedi. Ama top doğrudan kaleci Cenk'e gitti. Bir şut için zayıf, orta için isabetsizdi.

30' Sağ kanatta topla buluşan Mehmet Topuz içeriye doğru hareketlenmişken Aurelio onu faulle durdurdu. Tehlikeli bir nokta.

29' Beşiktaş kotra atağa çıkmak isterken Veli'nin pasında top Bekir'in eline çarptı ve hakem düdüğünü çaldı.

28’ Alex Ziegler ile paslaşarak kullandı korneri. Caner kaleyi karşıdan gören pozisyonda ceza sahası dışından müthiş bir şut attı, Cenk aynı güzellikle kurtardı.

27' Caner sol kanatta topla buluşur buluşmaz taç çizgisine paralel koşu yapan Bienvenu'yu gördü. Onun ortasında Egemen topa ayak koydu, korner.

26' Fenerbahçe topa hükmetme konusunda sorunlar yaşayınca Alex orta sahaya kadar gelip top almaya başladı.

25' Simao sol taç çizgisine yakın noktadan kazanılan faulde arka direkteki arkadaşlarını düşündü, hakem ofsayt bayrağını kaldırdı.

24' Sol taç çizgisi yakınında Quaresma'ya yaptığı hareket sonrasında Mehmet Topuz sarı kartı gördü.

24' MEHMET TOPUZ (FENERBAHÇE)

23' Quaresma ve Simao sık sık kanat değiştiriyorlar. Quaresma bu kez sol kanattaydı ama Gökhan geçiş izni vermedi ona.

23' Beşiktaş savunmasından riskli paslarla çıksada sonrasında sol kanatta İsmail'i topla güzel buluşturdu. İsmail'in ortasını Fenerbahçe savunması karşılasa da top yine Beşiktaşlılarda kaldı.

22' Fenerbahçe beraberlik golü için kanatlarını aktif kullanmayı planlıyor. Gökhan sağ kanattan ortasını yaptı ama yine Beşiktaşlı oyuncuları rahatsız etmedi bu orta.

21' Caner Alex'in pasında son çizgide topla buluşur buluşmaz yerden ortasını yaptı, Beşiktaş savunması dikkatli.

20' Beşiktaş korneri paslaşarak kullandı. Sağ kanattaki boşluktan arka direğe yapılan ortada 3 Beşiktaşlı oyuncudan Mustafa'nın kafası dışarı gitti.

20’ Maç giderek hızlanıyor, bu kez Beşiktaş sağ kanattan hücum etti. Simao'nun ortasında top savunmadan kornere gitti.

20' Fenerbahçe uzun mesafeli bir pasla sağ kanattan gelmek istedi. Sağ bekten hareketlenen Gökhan topu kotrol edemeyince top auta çıktı.

19' Beşiktaş sağ kanattan Simao ile korner kullandı, ön direkte Gökhan kafayı vururken hakem faul düdüğü çaldı.

18' Beşiktaş 2 dakikadır iyi paslarla maça hakim oldu. Sağ kanattan hücuma çıkan Hilbert Ernst'le verkaç yaparak ceza sahasına girdi. Yerden ortaya çevrilen topu savunma karşıladı.

17' Hilbert'in pasında topla buluşan Veli, önce topu ceza sahası ile sağ taç çizgisi arasındaki boşluğa taşıdı. Veli'nin sonrasındaki ortasını savunma kolay karşıladı.

16' Sol kanattan Alex'in kullandığı kornerden bir korner daha kazandı Fenerbahçe. İkinci korneri Alex ön direğe kullandı Yobo'dan önce savunma kafayı vurdu ve tehlikeyi uzaklaştırdı.

15' Fenerbahçe sol kanattan gelmek istedi, Ziegler'in ortası savunmadan kornere gitti.

13' Orta yuvarlak hizasında sağ kanatta Caner'i faulle durduran Ricardo Quaresma maçın ilk sarı kartını gördü.

13' QUARESMA (BEŞİKTAŞ)

13' Mustafa Pektemek ceza sahası dışında tek topla sol çaprazdaki Simao'yu gördü. Simao uzak mesafeden gelişine yaptığı muhteşem vuruşla topu ağlara gönderdi. Volkan tabiri caizse 90'a giden topta çaresiz kaldı.

12' GOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLL SİMAO (BEŞİKTAŞ)

11' Orta alanda hava topuna Mustafa ve Bekir yükseldi. Mustafa elle oynama itirazları yaparken Fırat Aydınus devam dedi.

11' Beşiktaş çabuk çıkmak istedi orta sahada kazandığı topla. Veli'nin Mustafa'ya aktarmak istediği pası yine Bekir İrtegün kesti.

9' Sol kanada atılan pasa Quaresma hareketlendi.. Bekir'in daha yakın olduğu topa son müdahaleyi Quaresma yaptı ve atak autla sonuçlandı.

7' Quaresma ön direpe orta yapmak istedi bu vuruşta, Fenerbahçe savunması rahat karşıladı. Top tekrar Quaresma'da kaldı, ikinci orta auta çıktı.

7' Quaresma ceza sahasına doğru ortaladı Yobo kafayla karşıladı. Ernst kendisinde kalan topu ceza sahası sağ çaprazından ortaladı, Caner'in elle müdahalesine faul kararı çıktı.

6' Rakip yarı alanın ortalarında topla buluşan Veli'yi Baroni faulle durdurdu.

6' Fenerbahçeli taraftarların basın tribünün arkasındaki demir kapıyı kırarak içeri girdiği bilgisi alındı..

 4' Hakem Fırat Aydınus yeniden mücadeleyi başlattı..

3' Dışarıda kalan Fenerbahçeli taraftarlar sahaya girdi kapıdan. Şu an yüzlerce Fenerbahçe taraftarı sahaya girebilecek durumda.

2' Beşiktaş İnönü Stadı'nda maç duruyor. Tarihi anlar yaşanıyor.

2' Fenerbahçe kısa kullandığı kornerde topu kaybetti, bu top Beşiktaş için kontra atak şansı oldu. Ancak rakip yarı alanın ortalarında Mustafa topu kaybetti.

1' Caner'in sol kanattan yaptığı ortayı Egemen kornere gönderdi.

1' Karşılaşma Fenerbahçe'nin vuruşuyla başladı.

İki takım ve hakemler orta alanda toplandı ve Van'da depremde hayatını kaybedenler için 1 dakikalık saygı duruşu yapılıyor..

İstikla marşımız okundu.

Takımlar sahaya geldi.

Takımlar ısınma hareketlerini tamamladılar ve son hazırlıklarını yapmak için soyunma odasına gittiler..

Ezeli rakipler Beşiktaş ile Fenerbahçe, yapacakları Spor Toto Süper Lig'de sezonun ilk derbisiyle birlikte 329. kez karşı karşıya gelecek.

Portekizli teknik adam Carvalhal, yabancı oyunculardan Guti, Fernandes ve Alves'i derbi maçın kadrosuna dahil etmedi.

Beşiktaş'ta sakatlıkları süren Rüştü Reçber, İbrahim Toraman, Ersan Gülüm ve Bebe derbide forma giyemeyecek.

Süper Lig'de 25 maçtır bileği bükülmeyen Fenerbahçe, Beşiktaş'ı yenerek, hem liderliğini sürdürmek, hem de 12 maçlık deplasman galibiyet serisini devem ettirmek amacında.

Dolmabahçe'ye lider apoletiyle gidecek olan sarı-lacivertli takım, son 6 sezonda 5 kez galip geldiği Fiyapı İnönü Stadı'ndan yine 3 puanla ayrılmanın hesabını yapıyor.

Beşiktaş takımını taşıyan otobüs de maçın oynanacağı İnönü Stadı'na gelmek üzere.

Ancak bu sabah yapılan yeni açıklama ile bu deplasman yasağı kalktı ve Fenerbahçeli taraftarlar yoğun güvenlik önlemleri altında İnönü Stadı'na geldi.

Dün yapılan açıklama ile Fenerbahçe taraftarlarının Beşiktaş deplasmanına alınmayacağı açıklanmıştı.



beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV