banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner296
19 Mayıs 2024 Pazar

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Dev derbide herşey var, gol hariç

Spor Toto Süper Lig'de 5. haftanın son maçında Fenerbahçe,derbi mücadelesinde sahasında konuk ettiği Trabzonspor'la golsüz berabere kaldı...

24 Eylül 2012 Pazartesi 23:21
Dev derbide herşey var, gol hariç
banner229
Dev derbide herşey var, gol hariç

Spor Toto Süper Lig'de 5. haftanın son maçında Fenerbahçe,derbi mücadelesinde sahasında konuk ettiği Trabzonspor'la golsüz berabere kaldı...
Spor Toto Süper Lig'in 5. hafta kapanış mücadelesinde Fenerbahçe ile Trabzonspor, Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda karşı karşıya geldi.

Bu sezon aldığı kötü sonuçlarla eleştirilerin odağı durumuna gelen Bordo Mavili ekip, birçok sakat oyuncusundan yoksun çıktığı mücadeleden bir puanla ayrıldı. Özellikle son dakikalarda Olcan ve Henrique ile önemli pozisyonları değerlendiremeyen Trabzonspor, iki puanı Kadıköy'de bırakmış oldu.

Şampiyonluk hesapları yapan Fenerbahçe ise sahasında namağlupluk serisini 46'ya çıkarırken, aynı zamanda önemli iki puanı da kaybetmiş oldu.


İKİNCİ DEVRE

Son dakikalardaki müthiş pozisyonlardan gol çıkmayınca, taraflar sahadan golsüz beraberlikle ve birer puanla ayrıldı...

86' Trabzonspor inanılmaz pozisyonlar kaçırıyor! İkinci yarının mutlak hakimi olan ve yüzde yüzlük bir çok pozisyonu harcayan Trabzon'da bu kez de Henrique pozisyonu harcadı. Sağ açıktan ceza sahasına giren sağ bekin ilk şutunu Volkan çelerken, ikinci şut ise direkten döndü!

83' Olcan saç baş yolduruyor! Çok net bir pozisyonu daha harcıyor Olcan! Fenerbahçe defansını ikiye bir yakalayan Trabzonspor'da, Volkan'la karşı karşıya kalan Olcan, vurmak yerine kaleciyi çalımlamaya kalkıçınca, Trabzonspor önemli bir pozisyondan daha faydalanamadı...

81' Bu kez de Fenerbahçe Meireles'le geldi. Portekizli yıldızın sağ kanattan plasesini Onur kornere çeldi.

79' Maçtaki en net gol pozisyonunu Trabzonspor kaçırıyor! Fenerbahçe orta alanda topu kaptırdı. Pozisyonun devamında Olcan sol tarafta topla buluştu fakat bomboş pozisyonda topu dışarıya yolladı!

74' Fenerbahçe gole çok yaklaştı! Kornerde Alex kullandı ve Bekir kafayla vurdu fakat Sapara çizgiden çıkardı topu!

69' Maçın başarılı isimlerindne Bamba'nın sakatlığı sebebiyle oyun iki dakika durdu. Ancak defans oyuncusunun tedavisi tamamlanınca oyuna girdi ve mücadele kaldığı yerden başladı.

64' Fenerbahçe önce Mehmet Topal, sonrasında ise Alex'le gole çok yaklaştı. Önce Topal ceza sahası dışından vurdu, Onur'un çeldiği topa bu sefer de Alex vurdu ancak top defanstan kornere gitti. Ardından da Stoch'un ceza sahası dışından şutu üstten auta gitti.

62' İkinci yarıda Trabzonspor'un şu ana dek mutlak üstünlüğü göze çarpıyor. Özellikle kanatlardan gelen Bordo Mavili ekip, daha istekli görüntüsüyle dikkat çekiyor.

58' Meireles sarı kartı gören oyuncu...

56' Olcan bir kez daha gole çok yaklaşıyor. Ceza sahası içinde topla buluşan yıldız kanat oyuncusun dönerek şutunu, kaleci Volkan güçlükle çıkardı...

51' İkinci yarı çok temposuz başladı... Mücadele daha çok orta sahada geçerken, taraflar zayıf ataklarla organize olmaya çalışıyorlar...

46' Maçta ikinci devre başladı...

İLK DEVRE

İlk yarının kalan dakikalarında da başka gol sesi çıkmayınca taraflar soyunma odasına golsüz beraberlikle girdiler...

42' Alex bir kez daha etkili bir pozisyona girdi. Ceza sahası içinde verkaça girerek gole çok ykalaşan Brezilyalı, pozisyonu golel değerlendiremedi.

39' Fenerbahçe sağ taraftan Gökhan'ın ortası ile geldi fakat Bamba araya girdi ve Sow'dan önce topa müdahale ederek kornere gönderdi.

35' Son dakikalarda deplasman ekibi Trabzonspor daha etkili bir futbol ortaya koyuyor. Fenerbahçe ise ilk 15 dakikadaki baskılı görüntüsünden çok uzak.

32' Alex'le tehlikeli bir noktadan serbest atış kullandı Fenerbahçe. Ancak Brezilyalının ortasında araya giren Trabzonspor defansı topu kornere göndermeyi başardı.

28' Trabzonspor, maçın başından bu yana ceza sahası dışından şutlarla etkili olmaya çalışıyor. Özellikle Olcan'la bir çok şut denemesi yapan Bordo Mavililer, henüz başarılı olamadı.

24' Maçta tempo çok yükseldi! Alex yine pozisyonun içinde olan isimdi. Brezilyalının şutunu Onur güçlükle kontrol etti.

22' Alex'in şutu direkten döndü, Fenerbahçe gole çok yaklaştı! Brezilyalı yıldızın ceza sahası dışından çektiği şut yan direkten oyuna geri geld,. Pozisyonun devamında bu kez Trabzonspor, Olcan'la önemli bir pozisyonu değerlendiremedi!

19' Fenerbahçe bu dakikalarda defnasta top yapmaya çalışırken, Trabzonspor da özellikle ceza sahası dışından şutlarla etkili olmaya çalışıyor.

16' Fenerbahçe Meireles'le gole yaklaştı. Fenerbahçe sol taraftan Hasan Ali ile geldi ve onun ceza sahasında Meireles'e çıkadığı topta Portekizli oyuncunun vuruşu isabetsiz oldu ve top dışarıya çıktı.

12' Direkten döndü! Trabzonspor Sapara'yla gole çok yaklaştı! Ceza sahasının çok dışından kaleyi yoklayan Slovak oyuncunun şutu üst direkten döndü...

8' Maç Fenerbahçe'nin baskısıyla başladı. Özellikle Meireles'in liderliğinde organize olan Fenerbahçe, erken gol için çabalıyor...

4' Fenerbahçe Sow'la gole çok yaklaştı. Gökhan sağ taraftan topu ilerde kaçan Sow'a havadan gönderdi ve defansın arkasına sarkan Sow ceza sahasına girer girmez vuruşunu yaptı fakat top direğin biraz üstünden dışarıya çıktı.

1' Karşılaşma başladı. İki takıma da başarılar...



FENERBAHÇE
Volkan
Gökhan
Yobo
Bekir
Mehmet Topuz
Mehmet Topal
Meireles
Stoch
Alex
Sow

TRABZONSPOR
Onur
Celutska
Mustafa
Bamba
Emerson
Sapara
Zokora
Alanzinho
Yasin
Olcan
Halil

MAÇTAN NOTLAR

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor ile yaptıkları zorlu maçta, Olympique Marsilya maçının 11'inden tek değişiklik yaparak takımını sahaya sürdü.

Kocaman, UEFA Avrupa Ligi (C) Grubu'nda Kadıköy'de Fransa temsilcisiyle yapılan maçta orta alanın solun görevlendirdiği Caner Erkin'i bu kez yedekler arasında tutarken bu futbolcunun yerine Miroslav Stoch'a şans verdi.

Sarı-lacivertli ekipte sakatlığının tedavisinin ardından takıma dönen savunma oyuncusu Egemen Korkmaz yedekler arasında yer bulurken, bu futbolcunun yerine savunmada Olympique Marsilya maçında olduğu gibi yine Bekir İrtegün görev aldı.

Kuyt ve Krasic 18'de yok
Sarı-lacivertli ekipte sakatlık ve tedavi süreçleri tamamlandıktan sonra takımla çalışmalara başlayan Dirk Kuyt ve Milos Krasic, Trabzonspor maçının 18 kişilik kadrosunda yer almadılar.

Teknik direktör Aykut Kocaman iki futbolcuyu da henüz hazır olmadıkları gerekçesiyle bordo-mavili ekip karşısında kadronun dışında tuttu.

Fenerbahçe'nin kadrosunda sakatlığı bulunan Serdar Kesimal'in yanı sıra, Bienvenu, Orhan Şam, Sezer Öztürk, Özgür Çek ve Salih Uçan bulunmadı.

Kadıköy'de kadın ve çocuklar önündeki 7'nci maç
Fenerbahçe, Trabzonspor mücadelesiyle birlikte, cezası nedeniyle Kadıköy'de sadece kadın ve çocukların izlediği 7'nci maçına çıktı.

Daha önce seyircisiz oynama cezasının bu şekilde uygulandığı ligde 5, Türkiye Kupası'nda da 1 maç olmak üzere toplam 6 karşılaşmada sadece kadın ve çocuklara karşı oynayan sarı-lacivertlileri, zorlu Trabzonspor maçında da kadın ve çocuk taraftarlar destekledi.

Kadın ve çocuk taraftarlar bundan önceki maçlara olduğu gibi yine maça büyük ilgi gösterdiyse de tribünlerin tamamı dolmadı.

Bu arada karşılaşmayı (A) Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Abdullah Avcı ve yardımcıları da izledi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman karşılaşma öncesi Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'in yanına giderek başarılar diledi.

Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşan Trabzonspor'da teknik direktör Şenol Güneş takımını, Sivasspor maçından 3 farklı oyuncuyla sahaya sürdü.

Bordo-mavili takımın teknik direktörü Şenol Güneş, Sivasspor maçında ilk 11'de oynayan Zeki Yavru ve Henrique'yi Fenerbahçe karşısında yedek soyundururken, bu oyuncuların yerlerine Celutska ve Olcan Adın'a ilk 11'de yer verdi.

Sivasspor maçının 9. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkan kaleci Tolga Zengin'in yerine de kalede Onur Recep Kıvrak görev yaptı.

-Serkan Balcı yedek soyundu-

Sivasspor maçında üst solunum yolu enfeksiyonu geçirdiği için forma giyemeyen Serkan Balcı, Fenerbahçe karşısında yedekler arasında yer aldı.

Teknik direktör Şenol Güneş, yeni transfer Marc Janko'yu Sivasspor maçında olduğu gibi yine yedek soyundurdu.

Serkan ve Janko'nun yanı sıra Zeki Ayvaz, Zeki Yavru, Barış Özbek, Henrique, Emre Güral da yedek kaldı.

Trabzonspor'da sakatlıkları bulunan Colman, Tolga Zengin, Giray Kaçar ve Soner Aydoğdu Fenerbahçe maçında yer almazken, Volkan Şen ile yabancı oyuncular Adrian, Vittek ve Cech maç kadrosuna alınmadı.
 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV