banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner287
19 Mayıs 2024 Pazar

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Direkler şaka yaptı!

Spor Toto Süper Lig'in 33. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe, deplasmanda Trabzonspor'la 1-1 berabere kaldı. Fenerbahçe'nin 3 topu direkten döndü.

02 Nisan 2012 Pazartesi 00:25
Direkler şaka yaptı!
banner291
Direkler şaka yaptı!

Spor Toto Süper Lig'in 33. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe, deplasmanda Trabzonspor'la 1-1 berabere kaldı. Fenerbahçe'nin 3 topu direkten döndü.
Spor Toto Süper Lig'in 33. haftanın en önemli maçında Trabzonspor sahasında Fenerbahçe'yi konuk ederken mücadele karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi. Bu sonuç iki takımın da lider Galatasaray ile arasındaki puan farkının daha da açılmasına neden oldu.

Süper Final öncesinde zirve yarışıyla arasındaki puan farkını indirmek isteyen Trabzonspor, Cristian'ın 41. dakikada attığı golle 1-0 geriye düşse de yıldız futbolcusu Burak Yılmaz'ın 73. dakikada attığı golle sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı.

İki takım da karşılıklı olarak birçok gol pozisyonundan yararlanamazken Fenerbahçe'de kaleci Volkan Demirel, yaptığı kurtarışlarla kalesinde devleşti. Ayrıca oyuna sonradan giren Özer Hurmacı'nın 86. dakikada, 90+2. dakikada ise Bienvenu'nün yaptığı vuruşlar direkten döndü. Uzatmaların son dakikasında ise Volkan Demirel'in hatasında Colman acele davranınca mücadele bu skorla sona erdi.

Bu sonucun ardından 55 puana yükselen Trabzonspor gelecek hafta deplasmanda Orduspor ile karşılaşırken 65 puan olan Fenerbahçe'nin lider Galatasaray ile olan puan farkı 9'a çıktı. Sarı lacivertli ekip gelecek hafta kümede kalma mücadelesi veren Antalyaspor'u konuk edecek.

ALEX DİREĞE TAKILDI

Spor Toto Süper Lig'in 33. hafta mücadelesinde Trabzonspor'a konuk olan Fenerbahçe, karşılaşmanın ilk tehlikeli atağını kaptan Alex de Souza ile yakaladı.

İki takım da karşılaşmaya birbirlerini tartarak başladılar. Savunmada az adamla yakalanmak istemeyen ekipler orta sahayı kalabalık tutunca mücadele uzun süre orta alan savaşı şeklinde geçti.

Maçın 21. dakikasında ise organize bir atak geliştiren Fenerbahçe'de Mehmet Topuz ceza sahası içine koşusunu yapan Alex'e şık bir pas verdi. Brezilyalı futbolcu topu müthiş bir göğüs kontrolünden sonra vuruşunu yaptı ancak top üst direkten geri döndü.

BURAK TOP ALAMADI

Trabzonspor'un en etkili gol silahı Burak Yılmaz, Fenerbahçe karşısında ilk yarıda istediği pozisyonları yakalamakta güçlük çekti.

Colman'ın attığı ara paslara yaptığı koşular sonrasında attığı gollerine alışık olduğumuz Burak Yılmaz, ilk 45 dakikada bu görüntüsünden oldukça uzaktı.

Maça sol kanatta başlayan Olcan Adın ise Gökhan Gönül'ün markajından kurtulmayı başaramayınca etkili bir görüntü sergileyemedi.

BU SEFER TOLGA SAHNEDE!

Ortada geçen maçta Fenerbahçe zaman zaman yaptığı planlı ataklarda oldukça net pozisyonlar yakaladı ancak golü bulamadı.

Karşılaşmanın 32. dakikasında yine Mehmet Topuz-Alex işbirliği sonrasında oluşan pozisyonda Mehmet Topuz ceza sahası içine girdi ve kaleci Tolga ile karşı karşıya kaldı. Tecrübeli futbolcunun vuruşunu kaleci Tolga başarıyla çıkartırken pozisyonun devamında Alex'in aşırtması ise auta gitti.

Mehmet Topuz vuruşu sırasında sol tarafta boş pozisyondaki Moussa Sow'a pas vermek yerine kaleye vurmayı deneyince Fenerbahçe maçtaki ikinci tehlikeli atağından da eli boş döndü.

ÜÇÜNCÜ DE GOL GELDİ...

İlk yarıda çok net iki gol pozisyonundan eli boş dönen Fenerbahçe, üçüncü seferde Baroni ile golü buldu.

Caner'in ceza sahası içine gönderdiği pasa Cristian hareketlenirken Trabzonsporlu futbolcular Sow'un ofsaytta olduğunu düşünerek hareketlenmedi ancak hakem Fırat Aydınus Cristian'ın geriden geldiğini işaret etti.

Ceza sahası içinde topla buluşan Brezilyalı futbolcu kaleci Tolga'nın üzerinden yaptığı aşırtma vuruşla 41. dakikada takımını 1-0 öne geçiren isim oldu.

GİRAY VURDU VOLKAN ÇIKARDI

Maçın 34. dakikasında Trabzonsporlu taraftarların sebep olduğu saha olayları nedeniyle ilk yarının sonuna 5 dakika uzatma eklendi.

Uzatma dakikasının son anlarında ceza sahası içine kullanılan serbest vuruşta Giray Kaçar savunmadan gelerek kafayı vurdu ancak Volkan Demirel çizgi üzerinde kritik bir kurtarış yaparak topu kornere gönderdi.

Bu atak Trabzonspor'un maç boyunca Fenerbahçe kalesinde yakaladığı en net gol pozisyonuydu ancak bordo mavililer golü atmayı başaramadılar.

VOLKAN'LAR KARŞI KARŞIYA...

Karşılaşmanın ikinci yarısında beraberliği yakalamak için baskılı başlayan Trabzonspor'da Volkan Şen gole yaklaştı ama kaleci Volkan izin vermedi.

Mücadelenin 55. dakikasında Fenerbahçe ceza sahası içinde topla buluşan başarılı futbolcu şık bir vücut çalımı ile önünü boşalttı ancak vuruşunda F.Bahçe'nin tecrübeli file bekçisi Volkan Demirel'i geçemedi.

Trabzonspor'da Halil Altıntop ikinci yarıya gol umudu olarak oyuna girmişti.

SAVUNMADA BÜYÜK HATA!

Fenerbahçe'de Alex de Souza'nın sakatlanarak oyundan çıkmasının ardından hücuma çıkmakta güçlük çeken Fenerbahçe 73. dakikada golü kalesinde gördü.

Trabzonspor orta sahasının presi karşısında savunmada büyük bir hata yapan Bekir İrtegün, kendi ceza sahası üzerinde topu bordo mavili oyunculara kaptırdı.

Burak Yılmaz da ceza sahası içinde yaptığı vuruşla topu ağlara göndererek skoru 1-1'e getiren isim oldu.

KARŞILIKLI POZİSYONLAR!

Fenerbahçe karşısında 1-1'lik beraberliği yakalayan Trabzonspor öne geçme şanslarını yakaladı ancak kaleci Volkan'ı geçmeyi başaramadı.

Önce Halil Altıntop ile gole çok yaklaşan Trabzonspor, Volkan Demirel'in köşeden yaptığı kurtarışla öne geçme şansını elde edemedi. Bu pozisyondan 2 dakika sonra Burak Yılmaz'ın ceza sahası içinden yaptığı sert vuruşu yine kaleci Volkan çıkartarak Trabzonspor'un üstünlüğü ele geçirmesine izin vermedi.

Trabzonspor'un yakaladığı pozisyoların arından Fenerbahçe'de bordo mavili oyuna sonradan giren Özer Hurmacı ile gole çok yaklaştı ancak top direkten dönünce eşitlik bu pozisyonda da bozulmadı ve maç 1-1'lik beraberlikle sona erdi.
TRABZONSPOR - FENERBAHÇE:1-1

* Müthiş maç 1-1'lik eşitlikle tamamlanıyor.

90+ Stoch'un ara pasında Bienvenu'nun şutu direkten geri geldi.

89' Maçın sonuna 3 dakika ilave edildi.

87' Bir kez daha gole yaklaştı sarı lacivertliler! Mehmet Topuz'un presi sonucu Cech hata yaptı. Topuz Sow'a çevirdi. Boş pozisyonda dokunamadı topa Sow. Tolga'nın ellerinde top.

85' Direkte patlayan top! Fenrebahçe atağında Özer savunmanın hatasının ardından bir anda ceza sahası içinde topla buluştu. Vuruşu direkten geri geldi.

84' Burak'ın savunma arkasına yaptığı koşu.. Sağ çaprazdan sert vurdu Burak. Volkan çıkardı topu. Fenerbahçe golden sonra bir türlü toparlanamadı.

82' Trabzonspor gole çok yaklaştı! Cech soldan getirip ortaladı topu. Volkan tokatladı. Boşta kalan topa Burak Yılmaz vurdu. Yandan dışarıda top.

81' Yine Burak vurdu. Barajdan geri döndü top.

80' Alanzinho ile hızlı hücuma çıktı Trabzonspor. Cristian'ın arkadan müdahalesi ve sarı kart. Bir frikik daha..

79' Burak Yılmaz kullandı atışı. Üstten dışarıya giden top..

78' Bekir'in elle oynadığı görüşünde Fıray Aydınus.. Tehlikeli noktadan frikik kazandı Trabzonspor.

76' Golün ardından baskısı var Trabzonspor'un. Taraftar ayakta.

73' Savunmada pas yaparak çıkmaya çalışan Fenerbahçe'de Bekir'in pası Trabzonsporlu oyuncularda kaldı. Bekletmeden topu Burak'a taşıyan Karadeniz ekibi bu oyuncunun golü ile skora dengeyi getirdi

73' GOOOLLL... GOOOLLL... Burak Yılmaz'ın golü.

71' Volkan Şen'in yerine Henrique oyunda..

69' Mehmet Topuz sağ kanattan yaptığı ortada Sow'u düşündü. Tolga ön direkte çıkıp kontrol ediyor topu.

66' Bir sarı kart da Stoch'a.. Volkan Şen'e arkadan yaptığı hareketin ardından..

65' Colman, Stoch'a yaptığı hareket sonucu sarı kart gören bir diğer isim.

64' Volkan Demirel Fırat Aydınus'tan sarı kart gördü.

63' Sakatlanan Alex'in yerine Özer oyuna girdi.

60' Fenerbahçe'de Alex "Beni değiştirin" işaret yaptı. Baldırını tutuyor Brezilyalı..

59' Ziegler'in pasında Soe topu ağlara gönderdi ancak ofsayt bayrağı kalktı.

58' Trabzonspor savunmasını dengesiz yakaladı Fenerbahçe fakat önemli pozisyonu değerlendiremedi sarı lacivertli oyuncular.

55' Alex korneri kullanacakken sahaya atılan cisimlerin ardından yerde kaldı. Daha sonrasında atışı kullandı Brezilyalı oyuncu..

53' Fenerbahçe'nin gole yaklaştığı bir an! Ziegler soldan getirip ortasını yaptı. Alex arkaya aşırttı. Boşta kalan topa Mehmet Topuz sert vurdu. Savunmadan dışarı giden top.

52' Ev sahibi ekip hücumda Volkan'ın kanadını kullanıyor ikinci yarıda..

49' Volkan'la tehlike yarattı Trabzonspor. Volkan topu soluna çekip sert vurdu. Az farkla dışarıya gitti top.

48' Trabzonsporlu taraftarlar her fırsatta sahaya yabancı madde atıyor.

46' Fenerbahçe'de ise Caner'in yerine Stoch oyuna dahil oldu.

46' Trabzonspor'da Aykut'un yerine Cech oyuna dahil oldu.

46' Trabzon'da ikinci yarı başladı...

İKİNCİ YARI:

* Ve ilk yarı sona erdi Trabzon'da Fenerbahçe Cristian'ın golüyle 1-0 önde kapadı devreyi.

45+ Beraberlik golüne yaklaştı Trabzonspor! Sağ kanattan kullanılan serbest atışta Giray'ın kafasını çizgiden çıkardı Volkan.

45+ F.Bahçe atapında Selçuk Şahin ceza sahası dışından sert bir vuruş çıkardı. Kaleyi bulmadı bu şut. Aut..

45+ Caner'e büyük tepki var Trabzon'da.

45' Trabzonsporlu taraftarların protestosu takımı olumsuz yönde etkilemiş gibi. Oyun başlar başlamaz golü buldu Fenerbahçe.

44' İlk yarının sonuna 5 dakika ilave edildi.

43' Maçın yardımcı hakemi Sow için ofsayt bayrağını kaldırmasına rağmen Fırat Aydınus, Sow'un topa hareketlenmediğini belirterek golü geçerli saydı

42' Baroni, Caner'le girdiği duvar pasında topu ağlara gönderdi. Ofsayt pozisyonundaki Sow topa hareketlenmedi ve Baroni savunmanın arkasına sarkıp topu ağlarla buluşturdu

40' GOOOLLLL... GOOOLLL... Cristian'ın golü. Durum 1-0

39' Oyun 5 dakikalık aradan sonra yeniden başladı.

OLAYLAR ÇIKTI! Trabzonsporlu taraftarlar sahaya protesto amacıyla atletlerini attı. Sahaya atılan maddeler arasında bıçak da var. Volkan Demirel bu bıçağı eline aldı ve saha kenarına götürdü.

34' Fenerbahçe bu dakikalarda kontrolü eline aldı. Üst üste net pozisyonlar üretiyor sarı lacivertliler...

32' İnanılmaz bir gol daha kaçırıyor Fenerbahçe! Alex'le Mehmet Topuz duvar paslaşmasının ardından Topuz kaleciyle karşı karşıya kaldı. Vuruşunu Tolga çıkardı. Dönen topa Alex yetişti. Alex'in aşırtması üstten dışarıda.

28' Trabzonspor gole yaklaştı! Alanzinho savunmayı dengesiz yakaladı. Pasını Burak'a verdi. Burak ceza sahası içinde ağır kaldı ve topu kontrol etti. Bu pozisyonda hafif bir sakatlık geçirdi Burak Yılmaz.

25' Ani gelişen F.Bahçe atağında Gökhan Gönül sağ kanattan ceza sahasına girdi. Olcan çok kritik bir müdahalede bulundu topa dokunarak.

24' F.Bahçe'nin etkili olduğu dakikalar. Selçuk sağ kanatta buluştuğu topu yerden ceza sahası dışına çıkardı. Alex atladı, Mehmet Topuz vurdu. Top kaleye dogru yöneldi ama ofsayt bayrağ kalktı. Alex ve Sow aktif bölgede.

21' Direkte patlayan top! Fenerbahçe maçın başından bu yana ilk kez bu derece organize geldi. Mehmet Topuz, Alex'in önünde müthiş bir orta yaptı. Alex ceza sahası içinde topu kontrol edip şutunu attı. Top üst direkten geri geldi.

19' Yobo'dan çok kritik müdahale! Olcan'la Burak duvar paslaşması yaptı. Yobo son anda araya girdi.

16' Gökhan Gönül'ün sağdan ortaladığı topu Serkan uzaklaştırdı.

14' Trabzonspor Volkan'a sağ kanattan geldi. Volkan'ın kale sahasına ortasında Burak Yılmaz topa dokunamadı.

12' Bu dakikalarda Trabzonspor'un baskısı var. Fenerbahçe, kendi sahasında kabul ediyor oyunu. Hızlı hücumlarla gol arayacak gibi gözüküyor sarı lacivertliler.

9' Trabzonspor gole çok yaklaştı! Volkan Şen Ziegler'den topu çaldı. Ceza sahası sağ çaprazından sert bir vuruş yaptı. Top yandan dışarıda.

5' Fenerbahçe bu dakikada organize paslarla geldi. Son olarak Cristian'ın pasında Alex'in sert şutu direğin üstünden dışarı gitti.

3' Colman'ın ceza sahası dışından vuruşu Volkan'da kaldı.

2' Selçuk'un uzun pasında Trabzon savunmasının hatası.. Top Gökhan'ın önünde kaldı. Ortası auta gitti.

1' Avni Aker'de zorlu mücadele başladı. İki takıma da başarılar diliyoruz..

İLK YARI:

* Avni Aker'de tribünler tıklım tıklım dolu. Heyecan büyük maç öncesinde..

İŞTE 11'LER

TRABZONSPOR: Tolga, Serkan, Giray, Mustafa Yumlu, Celustka, Aykut, Colman, Volkan, Alanzinho, Olcan, Burak

FENERBAHCE: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bekir, Yobo, Ziegler, Mehmet Topuz, Selçuk, Cristian, Caner, Alex, Sow
 

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV