banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
11 Mayıs 2024 Cumartesi

Özel Kuvvetler'den nefes kesen tatbikat

Fenerbahçe, Rusya'dan turla döndü

UEFA Avrupa Ligi son 32 turu 2-0'ın rövanşında Fenerbahçe ile Lokomotiv Moskova Rusya'da karşılaştı.

25 Şubat 2016 Perşembe 22:50
Fenerbahçe, Rusya'dan turla döndü
banner265
Fenerbahçe, Rusya'dan turla döndü
UEFA Avrupa Ligi son 32 turu 2-0'ın rövanşında Fenerbahçe ile Lokomotiv Moskova Rusya'da karşılaştı. Samedov ve Mehmet Topal'ın karşılıklı golleriyle mücadele 1-1 sona erdi. Bu sonuçla Sarı-Lacivertliler Avrupa'da son 16 takım arasına kaldı. Fenerbahçe'de gözler pazartesi günü oynananacak ve ligin kaderini belirleyecek Beşiktaş maçına çevrildi.

LOKOMOTİV MOSKOVA 1 - 1 FENERBAHÇE

STAT: Lokomotiv
HAKEMLER: Ivan Kruzliak, Martin Balko, Tomas Somolani (Slovakya)
LOKOMOTIV MOSKOVA: Guilherme, Pejcinovic, Corluka, Durica, Denisov, Kasaev (Dk 81 Zhemaletdinov), Fernandes (Dk. 73 Skuletic), Kolomeytsev, N'Dinga (Dk. 13 Mikhalik), Samedov, Miranchuk



FENERBAHÇE: Fabiano, Gökhan (Dk. 44 Şener), Kjaer, Alves, Hasan Ali, Mehmet Topal, Josef, Ozan (Dk. 74 Kadlec), Nani (Dk. 79 Alper), Volkan Şen, Van Persie
GOLLER: Dk. 45 Samedov (Lokomotiv Moskova), dk. 83 Mehmet Topal
SARI KARTLAR: Mikhalik, Kolomeytsev, Zhemaletdinov (L.Moskova), Ozan, Souza (Fenerbahçe)


Teknik direktör Vitor Pereira Bursaspor beraberliği sonrası aldığı tepkiler sonrası Van Persie'yi bu kez ilk 11'de başlattı. 3 maç cezası bulunan Diego da olmayınca klasik anti-üretken 'Ozan-Mehmet Topal-Souza'yı tercih etti Portekizli çalıştırıcı.. Pereria'nın Volkan Şen varken Fabiano'yu kalede oynatması da sürekli tartışıldı.. Zaten ilk yarıdaki tel gol de Fabiaono'nun hatasındna geldi. Maça gelirsek;

Karşılaşma tutuk başladı. Orta saha şeklinde geçen ilk dakikalarda Sarı-Lacivertlilerde Volkan Şen Rus temsilcisinde ise Kasaev ile etkili olmaya çalıştı.

5. dakikada Nani korneri kullandı, Josef güel yükseldi. Vuruşu üstten az farkla dışarıya çıktı.

8. dakikada Fenerbahçe yine etkili geldi. Van Persie soldan giden Volkan'ı gördü. O da kale önüne kadar ilerleyip şut açısını buldu. Sert şutu kalecide kaldı.

17. dakikada Lokomotiv tehlikeli geldi. Samedov'un pasını Kasaev ağlara yolladı ancak devamında ofsayt bayrağı kalktı.

23. dakikada Volkan Şen soldan ceza alanına girdi. Bir çalım attı ve ortasını yolladı. Top Van Persie'ye gelmeden defans karşıladı.

39. dakikada Sol kanatta Volkan Şen pasını Hasan Ali'ye verdi, savunma müdahale etti, sonrasında Volkan ortaladı, ancak Souza'nın kafa vuruşu dışarı çıktı.

İlk yarının son dakikalarında kimsenin beklemediği anda gol geldi. 45. dakikada  Fabiano'nun pası kısa kaldı, Fernandes topla buluştu. Sondasında sağ kanattan Kasaev şutunu attı, Fabiano'dan dönen topu Samedov tamamladı: 1-0..

İkinci yarıya Fenerbahçe daha atak başladı.

49. dakikada Şener'den ara pası denemesi, Corluka araya girdi, van Persie topu kapacakken dengesini kaybetti. Önemli bir fırsat kaçtı.

60. dakikada Uzak direğe bir orta geldi. Van Persie yükseldi. Direğin yarım metre dışından auta gitti.

66. dakikada ise Lokomotiv Moskova'da Samedov sağ kanattan ortaladı. Fabiano yumruklayarak uzakalştırdı. Bu esnada Kjaer de topa yükseldi. Devamında Samedov bir de şut denedi. Auta çıktı.

70. dakikada Lokomotiv Moskova 2. gole çok yaklaştı.  Soldan orta geldi. Arka direkte bomboş Samedov kafayı vurdu. Fabiano'dan sekti. Samedov kale önünden tekrar dokundu, bu kez de auta çıktı.

Fenerbahçe kısa paslarla oyun kontrolünü eline almaya çalışıyor ancak Rus temilcisi buna izin vermiyor.

83. dakikada Fenerbahçe'nin golü geldi. Kazanılan kornerde topun başına Hasan Ali geçti. Ön direğe ortasında Mehmet topal'ın aşırdığı top filelere gitti: 1-1...

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi'nde son 16 takım arasına kaldı.


web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV