banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner287
15 Mayıs 2024 Çarşamba

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Fenerbahçe'ye şok

5. Asliye Mahkemesi'nden Fenerbahçe'ye şok haber

25 Haziran 2013 Salı 19:48
Fenerbahçe'ye şok
banner312
Fenerbahçe'ye şok
5. Asliye Mahkemesi'nden Fenerbahçe'ye şok haber
Fenerbahçe'de sıcak saatler... İstanbul Anadolu 5. Asliye Hukuk Mahkemesi, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile yönetim kurulu üyeleri İlhan Ekşioğlu ve Şekip Mosturoğlu'nun, kulüp üyeliklerinin tespiti davası sonuçlanıncaya kadar görevlerinden uzaklaştırılmalarına hükmetti.

Fenerbahçe Kulübü'nün eski yöneticilerinden Recep Özcan, "şike" davası nedeniyle İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nden ceza alan Aziz Yıldırım, İlhan Ekşioğlu ve Şekip Mosturoğlu'nun görevlerinden düşmüş bulunduğunun "hükmen tespiti", ihtiyati tedbir kararı ile geçici olarak görevlerinden alınmaları ve seçimli genel kurul çağrısı yapmak üzere 3 kişilik kayyum heyeti atanması talebiyle İstanbul Anadolu 5. Asliye Hukuk Mahkemesi'ne başvurdu.

MAHKEME KARARI
Talebi inceleyen mahkeme, aldığı ara kararla, ihtiyati tedbir talebini kabul etti. Mahkeme, kulüp başkanı Aziz Yıldırım ile yönetim kurulu üyeleri İlhan Ekşioğlu ve Şekip Mosturoğlu'nun, "bu aşamada kulüp üyeliklerinin düşmüş olduğunun tespiti davası sonuçlanıncaya kadar", Fenerbahçe Kulübü'ndeki görevlerinden uzaklaştırılmalarına hükmetti. Mahkeme, kayyum atanması talebini ise reddetti.

Kararın bir örneğinin İstanbul Valiliği, İstanbul Gençlik ve Spor Müdürlüğü, TFF Başkanlığı ve Fenerbahçe Spor Kulübü'ne gönderilmesine karar verildi.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV