banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner287
15 Mayıs 2024 Çarşamba

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Fener'den Aslan'a Alper çalımı!

Halil Ünal ile önceki gün görüşerek Alper Potuk’u almak için büyük yol kateden sarı-kırmızılılar, son zamanların en büyük transfer çalımını yedi. Ünal’ı 3 saatte ikna eden Aziz Yıldırım, 22 yaşındaki futbolcunun transferine nokta koydu.

22 Mayıs 2013 Çarşamba 07:07
Fener'den Aslan'a Alper çalımı!
banner304
Fener'den Aslan'a Alper çalımı!
Halil Ünal ile önceki gün görüşerek Alper Potuk’u almak için büyük yol kateden sarı-kırmızılılar, son zamanların en büyük transfer çalımını yedi. Ünal’ı 3 saatte ikna eden Aziz Yıldırım, 22 yaşındaki futbolcunun transferine nokta koydu.

F.Bahçe, ezeli rakibi G.Saray’a tarihi bir çalım attı. Sarı-lacivertli kulüp, önceki gün Eskişehir’in orta saha oyuncusu Alper Potuk transferini yüzde 90 oranında tamamlayan G.Saray’ı atlattı ve 22 yaşındaki futbolcu için kulübüyle her konuda el sıkıştı.

Sarı-kırmızılıların başkanı Ünal Aysal, önceki gün Eskişehir Başkanı Halil Ünal ile biraraya gelip sıkı bir pazarlığın ardından 5.5 milyon Euro ve Culio’nun bonservisi karşılığında Alper’i istemişti. Para konusunda anlaşan iki taraf arasında kalan tek pürüz Eskişehir’e G.Saray’da gidecek futbolcunun kim olacağıydı. Transferin bitmesine kesin gözüyle bakılırken ve sarı-kırmızılılar görüşmelere başlandığını KAP’a bile bildirilmişti ama F.Bahçe araya girerek Alper Potuk için Es-Es’in başkanı Halil Ünal ile her konuda anlaştı.

ARAYA ÇAĞLAR GİRDİ

Transferin hikâyesi ise şu şekilde gelişti... Aziz Yıldırım, Halil Ünal’a daha önce de ilgilendikleri Alper’i istediklerini bir kez daha iletti. Bunun üzerine Ünal pazartesi akşamı G.Saray Başkanı Aysal ile yaptığı görüşmede kendisine söz verdiğini ifade etti. Halil Ünal’ın bu sözleri üzerine araya iş adamı Yüksel Çağlar girdi ve kırmızı-siyahlıların başkanını ikna etti.

22 yaşındaki futbolcunun F.Bahçe’ye maliyeti de dünkü görüşmeyle belli oldu. Sarı-lacivertliler, Alper Potuk için Eskişehir’e 6 milyon 250 bin Euro bonservis bedeli ve Henri Bienvenu ile Orhan Şam’ı verecek.

KAP’A BİLDİRİLDİ

İki kulüp başkanları transfer konusunda mütabakata varırken şimdi iş Alper’in vereceği karara kaldı. Halil Ünal, Aziz Yıldırım ile el sıkışmasının ardından milli futbolcunun menajerine haber verdi ve transfer için F.Bahçe ile görüşmeye başlamalarını söyledi. Sarı-lacivertliler de görüşmelere başlandığını dün gece KAP’a bildirirken Alper de ‘olur’ dediği takdirde karşılıklı imzalar atılacak.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV