banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

18 Mayıs 2024 Cumartesi

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Galatasaray Euroleague'de

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı,Euroleague'e kalmayı başardı.

03 Ekim 2011 Pazartesi 01:22
Galatasaray Euroleague'de
banner266
Galatasaray Euroleague'de
Galatasaray Erkek Basketbol Takımı,Euroleague'e kalmayı başardı.

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, Turkish Airlines Euroleague 3. Ön Eleme Turu maçında ev sahibi Lietuvos Rytas ile Litvanya'nın Vilnius kentinde bulunan Siemens Arena'da karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı 71-63 kazanan Galatasaray Eurolegue'de mücadele etmeye hak kazandı.

Karşılaşmanın ilk periyotu 21-13 Rytas üstünlüğü ile sona ererken ikinci periyotta oyuna ortak olan Galatasaray ilk yarıyı 28-30 önde tamamlamayı başardı.

Üçüncü periyotla beraber oyun tamamen Galatasaray'ın kontrolünde devam etti ve bu periyot sonu da 40-52 temsilcimizin üstünlüğü ile sona erdi.

Son periyotta da geriye düşmeyen Galatasaray karşılaşmayı 71-63 kazanmayı başardı.

Sarı kırmızılı ekip bu galibiyet neticesinde tarihinde ilk kez Euroleague organizasyonuna katılacak ve İspanya'nın FC Barcelona Regal, İtalya'nın Montepaschi Siena, Rusya'nın Unics Kazan, Polonya'nın Asseco Prokom Gdynia, Slovenya'nın Union Olimpija Ljubjana takımlarıyla birlikte D Grubu'nda mücadele edecek.

Bu sonuçla beraber Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, Eurolegue'de mücadele edecek Anadolu Efes ve Fenerbahçe Ülker'in ardından üçüncü temsilcimiz olmayı başardı.

Maçlar 19 Ekim'de başlayacak.
 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV