banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner225
20 Mayıs 2024 Pazartesi

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

TFF kararını açıklıyor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, liglerin başlama tarihi ile ilgili bu akşam açıklama yapacaklarını kaydetti.

25 Temmuz 2011 Pazartesi 18:57
TFF kararını açıklıyor
banner291
TFF kararını açıklıyor
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, liglerin başlama tarihi ile ilgili bu akşam açıklama yapacaklarını kaydetti.

İstinye'de bulunan TFF binasında bazı TFF üyeleriyle bir araya gelen Mehmet Ali Aydınlar, binadan çıkışında basın mensuplarının sorularıyla karşılaştı.

İlk olarak, “Şu anda açıklama yapacak bir şey yok” ifadelerini kullanan Aydınlar, ligin başlama tarihiyle ilgili sorular üzerine ise, “Bu akşam saat 18.00-18.30 gibi bir açıklama yapacağız” diye konuştu. Ardından aracına binerek yola çıkan Aydınlar şike soruşturmasının yürütüldüğü Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne ulaştı. Bu arada yıllık izne çıkmasına rağmen soruşturma savcısı Mehmet Berk'in de adliyeye gelmesi dikkat çekti.
Türkiye Futbol Federasyonu, liglerin başlama tarihi ile ilgili beklenen açıklamayı açıklamayı yaptı: SporToto Süper Lig 9 Eylül'de, Bank Asya 1. Lig ise 10 Eylül tarihinde başlayacak.

"Biz olduğumuz sürece ligler Ağustos ayının sonundan önce başlamayacak" sözleriyle erteleme mesajı veren TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ve yönetiminden bu açıklamayı destekleyen bir karar çıktı.

Mehmet Ali Aydınlar, İstinye'deki TFF binasından çıkarken lig takvimi ile ilgili kısa bir açıklama yaptı.

Aydınlar, Spor Toto Süper Lig'in 9 Eylül'de, Bank Asya 1. Lig'in ise 10 Eylül tarihinde başlayacağını söyledi

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Anahtar Kelimeler: KararınıTFFAçıklıyor

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV