banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
20 Mayıs 2024 Pazartesi

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

TFF, yeni Milli Takım hocasını açıkladı!

TFF Başkanı Aydınlar, Hiddink yolların ayrılması için anlaşıldığını söyledi. Aydınlar yeni hocayı da açıkladı, başkanlar onay verdi...

17 Kasım 2011 Perşembe 07:31
TFF, yeni Milli Takım hocasını açıkladı!
banner291
TFF, yeni Milli Takım hocasını açıkladı!
TFF Başkanı Aydınlar, Hiddink yolların ayrılması için anlaşıldığını söyledi. Aydınlar yeni hocayı da açıkladı, başkanlar onay verdi...
Zagreb'de başkanlara yemek veren idareciler, Hiddink ile anlaşıldığını ve takımın başına Abdullah Avcı'nın geleceğini duyurdu. Milli Takım'da Guus Hiddink dönemi resmen kapanmak üzere. Türkiye Futbol Federasyon'u Hırvatistan ile oynanan rövanş maçını izlemek için Zagreb'e Süper Lig, Bank Asya ile 2. ve 3. Lig başkanlarını davet etmişti.

Daha önce 120 kişi olarak belirlenen davetli grubu ilk maçta alınan 3-0'lık ağır skor sonrası 76'ya indi. Federasyon önceki akşam 76 kişilik davetli grubuna bir yemek verdi. Yemekte Ay-Yıldızlı ekibin Hollandalı hocası Guus Hiddink'in takımın başında kalıp kalmayacağı da gündeme geldi.

Federasyon yönetim kurulu üyeleri bu konu ile ilgili kulüp başkanlarına net bir açıklama yaparak bombayı patlattı. İdareciler Hollandalı çalıştırıcıyla her konuda anlaşıldığını ve yolların kısa süre içinde tamamen ayrılacağını dile getirdi. Yemekte Guus Hiddink'in yerine kimin geleceği de başkanlara açıklandı.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun yönetim kurulu üyeleri, Hollandalı çalıştırıcının yerine İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da 6 sezondur başarılı işlere imza atan teknik direktör Abdullah Avcı ile her konuda anlaşıldığını müjdeledi.

Federasyon'un Avcı tercihi masada bulunan kulüp başkanları tarafından memnuniyetle karşılandı. Başarıılı çalıştırıcının yardımcılıklarını ise Arif Erdem ile şu anda Milli Takım Genel Koordinatörlük görevini sürdüren Okan Buruk'un yapacağı öğrenildi.

8 aylık maaşını alıp gidecek

Öte yandan 2012'nin Temmuz ayında sözleşmesi bitecek olan Guus Hiddink'in bu süre zarfında kalan maaşını peşin alacağı öğrenildi. Bu rakamın 3.2 milyon euro civarında bir para olduğu kaydedildi.

Bu arada U17 Milli Takımı'nı Avrupa Şampiyonu yapan Avcı, geçen sezon Büyükşehir Belediye'yi Türkiye Kupası'nda finale taşımıştı. Büyükşehir, finalde Beşiktaş'a penaltı atışları sonunda yenilmişti.
 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

YORUM YAZ

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

      Yorumlar
      Toplam 1 yorum mevcut

    • hakkı 13 yıl önce yorumlandı

      eğer genel olarak türkiye'de takım çalıştıran hocalara yeterli zaman ve imkân tanırsak çok daha yerlere gelinecektir. bir sistem yaratmak ve onu uygulamak ve uygulatmak o kadar kolay olsaydı şu an tüm dünya üzerinde çalıştırıcıdan geçilmezdi ... :))) değil mi?

    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV