banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
19 Mayıs 2024 Pazar

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Trabzonspor'dan kötü açılış: 1-1

Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında şampiyonluk adaylarından Trabzonspor, Karabükspor ile 1-1 berabere kaldı.

19 Ağustos 2012 Pazar 01:55
Trabzonspor'dan kötü açılış: 1-1
banner267
Trabzonspor'dan kötü açılış: 1-1

Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında şampiyonluk adaylarından Trabzonspor, Karabükspor ile 1-1 berabere kaldı.

Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu'nda oynanan mücadelede Volkan Şen'in 19. dakikada attığı golle 1-0 öne geçen bordo mavililere cevap 80. dakikada geldi.

Bu dakikada kullanılan köşe atışında oyuna sonradan giren Shelton, kafa vuruşuyla topu ağlara göndererek takımına 1 puan kazandıran isim oldu.

Kardemir Karabükspor: 1 - Trabzonspor: 1

Stat: Dr. Necmettin Şeyhoğlu
Hakemler: Hüseyin Göçek, Orkun Aktaş, Kemal Yılmaz
Kardemir Karabükspor: Tomiç, Uğur, Birol (Dk. 58 İlhan Parlak), Bilal (Dk. 33 Shelton), Cernat, Seric, Mabiala, Selim Teber (Dk. 73 Kağan), Mehmet Yıldız, Hakan Söyler, Jahic
Trabzonspor: Tolga, Serkan, Giray, Mustafa, Celustka, Zokora, Soner (Dk. 46 Ferhat, Dk. 85 Henrıque), Sapara, Volkan, Olcan, Vittek (Dk. 63 Barış)
Goller: Dk. 80 Shelton (Kardemir Karabükspor), Dk. 19 Volkan (Trabzonspor)
Sarı kartlar: Dk. 32 Bilal, Dk. 48 Cernat (Kardemir Karabükspor), Dk. 50 Giray, Dk. 50 Mustafa (Trabzonspor)

TRİBÜNLER DOLDU
İki takım arasında en farklı galibiyeti ise Trabzonspor, 1993-1994 sezonunda 6-0'lık sonuçla elde etti. Bordo mavililer, rakibi önünde geçen sezon sahasında 3-1 galip gelirken, deplasmanda ise 2-1 yenilmişti. Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda oynanan maç öncesinde her iki ekibin taraftarları takımlarına destek için tribünlerdeki yerlerini aldı. Kapalı ve protokol tribünlerindeki genişletme çalışmalarından dolayı bu tribünlere taraftar alınamadı. Konuk takım taraftarı için ayrılan 300 kişilik kale arkası tribünü doldu. Ev sahibi takım taraftarları için ayrılan kale arkası ve maraton tribünleri doldu. Ligin ilk maçında stadın çevresindeki yoğun güvenlik önlemleri de dikkati çekti.

TRABZON EKSİK ÇIKTI!
2012-2013 sezonunun ilk haftasında deplasmanda Kardemir Karabükspor'a konuk olan Trabzonspor sahaya sakatlık ve kart cezaları nedeni ile önemli futbolcularından yoksun çıktı. Cezası nedeniyle maçı tribünden takip edecek olan teknik direktör Şenol Güneş; Halil ve yeni transfer Bamba'yı maç kadrosuna almadı. Geçen sezondan kalan kırmızı kart cezaları nedeniyle, Colman ve Zeki Yavru ile hafif sakatlıkları olduğu belirtilen Cech, Emre Güral Zeki Ayvaz da 19 kişilik kadroya giremedi.

SKIBBE'NİN İLK RESMİ MAÇI
Kardemir Karabükspor, geçen sezon sonunda teknik direktör Bülent Korkmaz ile yollarını ayırırken, takımın başına geçen Alman Michael Skibbe ilk resmi maçına çıktı. Skibbe, Türkiye'de daha önce Galatasaray ve Eskişehirspor'u çalıştırdı. Kardemir Karabükspor'da geçen sezondan kart cezası bulunan Yiğit İncedemir ile sakatlıkları bulunan Lualua, Aybars ve Ahmet İlhan Tarbzonspor maçı kadrosuna alınmadı.

MAÇTAN DAKİKALAR

KARABÜKSPOR - TRABZONSPOR: 1-1

* Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele 1-1'lik eşitlikle tamamlandı.

90' Maçın sonuna 4 dakika ilave edildi.

89' Olcan uzaklardan sert vurdu, top üstten dışarı çıktı.

85' Trabzonspor'da Ferhat Öztorun oyundan çıktı yerine Henrique girdi.

81' Kullanılan köşe vuruşunda penaltı noktasına gelen topa iyi yükselen Shelton, kafayla Tolga'yı mağlup etti.

81' GOOOLLL.. GOOOLLL.. Karabükspor Shelton'la eşitliği sağlıyor. Durum 1-1.

77' Ev sahibi ekip bu dakikada gole çok yaklaştı. Cernat'ın ceza sahası içerisine etkili ortasında Shelton'ın kafa vuruşu Tolga'da kaldı.

71' Bu dakikalarda tempo biraz düştü ancak yinede Karabükspor'un topa daha fazla sahip olduğunu söyleyelim.

69' Kağan Söylemezgiller, Selim Teber'in yerine oyuna girdi.

64' Trabzonspor'da Barış Özbek oyuna giriyor. Oyundan çıkan isim Vittek.

62' Karabükspor'un tempoyu artırdığı bölümleri yaşıyoruz. Verkaçlarla etkili olmaya çalışıyor Karadeniz ekibi.

55' Trabzonspor'da Volkan Şen rakiplerini çalımlayıp şutunu çekti fakat kaleye giden topa Olcan dokundu ve ağlara giden gol ofsayt gerekçesiyle geçerlilik kazanmadı.

52' Atışı Birol kötü kullandı. Top Tolga'nın kontolünde doğrudan dışarı gitti.

51' Trabzonspor hücuma çıktığı anda topu kaybetti. Shelton, topla inanılmaz süratlendi. Sol çaprazdan ceza sahasına girerken Giray tarafındna düşürüldü. Tehlikeli nokta. Giray da sarı kart gördü pozisyonda.

50' Karabükspor ilk yarıya göre daha istekli başladı bu devreye. Üüst üste etkili pasların ardından Cernat'ın arka direğe yaptığı ortaya kimse dokunamadı. Aut.

47' Celutska'yla çarpışan ilk yarının başarılı ismi Soner Aydoğdu, tedbir gereği hastaneye götürüldü. Şimdi Ferhat oyunda Trabzonpor'da.

46' İkinci yarı başladı.

İKİNCİ YARI

* Ve maçta ilk yarı sona eriyor. Tek gol 20. dakikada Volkan Şen'den. İkinci yarıda yeniden birlikteyiz.

45' İlk yarının sonuna 3 dakika ilave edildi.

44' Karabükspor gole çok yaklaştı! Cernat'ın kullandığı serbest vuruşta ceza sahası içinde sıkışan top bir anda altı pasa doğru düştü. Vittek savunmasına gelip çok kritik bir müdahalede bulundu ve topu uzaklaştırdı.

43' Şimdi de Birol bir sakatlık geçiriyor.

41' Cernat'ın arka direğe yaptığı orda doğrudan oyun alanı dışına gidiyor.

35' Karabükspor'da Bilal oyundan çıkarken Shelton oyuna giren isim oluyor. Skibbe oyuna ilk müdahalesini yapmış oldu böylece.

33' Bilal pozisyonun ardından sarı kart gören isim.

32' Bilal'in Mustafa'yla olan ikili mücadelesinin ardından Trabzonspor'un genç stoperi, bir sakatlık geçirdi. Mustafa yeniden oyun alanına döndü.

30' Maçtaki tek golün sahibi Volkan Şen, bu kez sol kanattan ceza sahasına kadar sokuldu ve vuruşunu yaptı fakat topu üstten dışarıya çıktı.

25' Trabzonspor godlen sonra da rahat. Oyunun hakimiyetini tamamen elegeçirdi bordo mavililer. Ev sahibi Karabükspor özellikle hücumda organize olmakta güçlük çekiyor.

19' Karadeniz ekibi, baskısını arttırdığı dakikalarda golü buldu. Soner Aydoğdu'nun savunmanın arkasına attığı pası iyi değerlendiren Volkan Şen, sağ çaprazdan yerden vuruşunu yaptı ve topu filelerle buluşturdu.

19' GOOOLLL... GOOOLLL... Volkan Şen'in golü. Trabzonspor 1-0 önde.

18' Trabzonspor gole yaklaştı Vittek'le. Soner'in kullandığı köşe atışında top Vittek'in göğsüne çarptı ve dışarı gitti.

15' Trabzonspor, yeni transferi Soner Aydoğdu ile bir serbest atış kazandı. Soner, topu ceza sahasına doğru gönderdi. Karabüksporlu savunma oyuncuları bu topu ön direkte kafayla uzaklaştırdı.

9' Maçın ilk dakikalarında her iki kalede de ciddi bir tehlike izleyemedik.

4' Trabzonspor sağ kanattan bir köşe vuruşu kullandı. Savunmanın uzaklaştıramadığı topu önünde bulan Vittek, ceza sahası içinde açısını kaybetmesine rağmen vuruşunu yaptı. Top farklı şekilde auta çıktı.

3' Karabük'te güneşli bir hava var. Zeminde ise yer yer bozulmalar dikkat çekiyor.

1' Karabük'teki zorlu karşılaşma başladı.

İLK YARI:

İŞTE 11'LER

Kardemir Karabükspor: Tomic, Uğur, Birol, Bilal, Cernat, Seric, Mabiala, Selim Teber, Mehmet Yıldız, Hakan Söyler, Jahic
Trabzonspor: Tolga, Serkan Balcı, Giray, Mustafa, Celustka, Zokora, Soner, Sapara, Volkan, Olcan, Vittek

Stat: Dr. Necmettin Şeyhoğlu
Hakemler: Hüseyin Göçek, Orkun Aktaş, Kemal Yılmaz

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV