banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner300
18 Mayıs 2024 Cumartesi

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Yılın son derbisinde galip Galatasaray oldu

TT Arena'da oynadı Galatasaray - Fenerbahçe derbisi gollü başladı. İlk gol Galatasaray'ın oldu. Yılın son derbisini Galatasaray 2-1 kazandı.

16 Aralık 2012 Pazar 22:09
Yılın son derbisinde galip Galatasaray oldu
banner267
Yılın son derbisinde galip Galatasaray oldu
TT Arena'da oynanacak Galatasaray - Fenerbahçe derbisi gollü başladı. İlk gol Galatasaray'ın oldu. Yılın son derbisini Galatasaray 2-1 kazandı.

 GALATASARAY : 2 -  FENERBAHÇE : 1

90+5. Dk.  Hakem Halis Özkahya maçı bitiren düdüğü çaldı. Galatasaray Türk Telekom Arena Stadında oynanan bu büyük derbiyi 2-1 kazanarak 16. haftayı 3 puanla kapatıyor ve puanını 32'ye yükselterek liderliğini sürdürdü.

90+3. Dk. Galatasaray atağında Emmanuel Eboué ofsayta yakalandı.

90+1. Dk. Galatasaray'da ikinci oyuncu değişikliği. Çıkan oyuncu 53 numarayla Amrabat Giren oyuncu 9 numarayla Elmander.

90. Dk.  Galatasaray oyuncu değişikliği yapıyor. 17 numarayla Burak Yılmaz oyundan çıktı, yerine 52 numarayla Emre Çolak oyuna dahil oldu.

90. Dk. Topu uzaklaştıran Semih Kaya.  Ceza sahasına doğru Milos Krasic ortasını yapıyor.  Ceza sahasına doğru Milos Krasic ortasını yapıyor. Topu uzaklaştıran Semih Kaya.

88. Dk.   Fenerbahçe'de Sezer sağ kanattan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama Mehmet Topal arka direkte topu kafayla auta gönderdi.       Galatasaray'da Elmander oyuna girmek için hazırlanıyor.

86. Dk. Hasan Ali Kaldırım rakibi tarafından faul ile durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Burak Yılmaz. Taç atışını Fenerbahçe kendi yarı sahasından kullanacak.

85. Dk. Maç Fenerbahçe lehine kale vuruşu ile devam edecek. Karşılaşmanın hakemi faulü gösterdi. Galatasaray aleyhine faul atışı kullanılacak.

83. Dk. KIRMIZI KART  Fenerbahçe'de Meireles rakibi Yekta'ya yaptığı müdahele sonucunda ikinci sarı karttan Kırmızı Kart gördü.

81 Dk. Galatasaray atağında Melo ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ama top yandan auta çıktı.

80. Dk. SARI KART Fenerbahçe'de Mehmet Topal hakeme itiraz ettiği için Sarı Kart gördü. Galatasaray atağında Melo ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ama top yandan auta çıktı.

79. Dk. Galatasaray'da Selçuk İnan rakibine yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.

78. Dk.    Fenerbahçe'de Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 11 numarayla Kuyt Giren oyuncu 9 numarayla Stoch

76. Dk.    Fenerbahçe'de Kuyt sakatlandı ve oyuna devam edemeyecek.

75 Dk. Galatasaray atağında Melo ceza sahası önünden kaleye şut denedi ama savunma topu uzaklaştırdı.

74 Dk. Fenerbahçe atağında Yobo sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.

73 Dk. Fenerbahçe atağında Bekir sağ kanata doğru yerden oynadı ama top doğrudan auta çıktı.

72 Dk. Fenerbahçe'da Sezer rakibi Melo'ya yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.

71 Dk. Fenerbahçe atağında Kuyt sağ kanattan topla ilerlemek istedi ama top auta çıktı.

70 Dk. Galatasaray atağında Amrabat sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.

69 Dk. Fenerbahçe'de Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 88 numarayla Caner Giren oyuncu 27 numarayla Milos Krasic

68 Dk. Fenerbahçe'de Krasic oyuna girmek için hazırlanıyor.

67 Dk. Fenerbahçe'de Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 16 numarayla Cristian Giren oyuncu 20 numarayla Sezer Öztürk

67 Dk. Fenerbahçe'de ise Sezer oyuna girmek için hazırlanıyor.

66 Dk. Galatasaray'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 19 numarayla Umut Bulut Giren oyuncu 35 numarayla Yekta Kurtuluş

65 Dk. Galatasaray atağında Amrabat ceza sahası dışından kaleye kavisli bir vuruş yaptı ama top kaleci Volkan'da kaldı.

64 Dk. Galatasaray'da Selçuk sol kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.

63 Dk. Galatasaray'da Yekta oyuna girmek için hazırlanıyor.

60 Dk. Galatasaray'da Eboue bu dakikalarda sakatlandı ve tedavisi için maça ara verildi.

59 Dk. Fenerbahçe atağında Mehmet Topal ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ama top üstten auta çıktı.

58 Dk.  Fenerbahçe'de Moussa Sow ceza sahası önünde ofsayt pozisyonunda kaldı.

57 Dk.  Galatasaray atağında Amrabat sol kanattan ceza sahası içine yerden oynadı ama Yobo topu uzaklaştırdı.

56. Dk. Galatasaray'da Burak Yılmaz ofsayt pozisyonunda kaldı.

55. Dk. Fenerbahçe'de Sow sağ kanatta ofsayt pozisyonunda kaldı.

53. Dk.    Fenerbahçe atağında Meireles ceza sahası içine uzun oynadı ama top kaleci Muslera'da kaldı.

52. Dk. Galatasaray atağında Burak sağ kanattan topla ilerlemek istedi ama Yobo araya girerek topu taca gönderdi.

51. Dk.    Fenerbahçe atağında Meireles ceza sahası önünden kaleye sert vurdu ama top kaleci Muslera'da kaldı

49. Dk.   Fenerbahçe'de Cristian sağ kanattan serbest vuruş kullandı. Ceza sahası içine ortasını yaptı ama top kaleci Muslera'da kaldı.

48. Dk.   Fenerbahçe atağında Gökhan Gönül sağ kanattan topla ilerlemek istedi ama yerde kalınca hakem serbest vuruş kararı verdi.

46. Dk. Galatasaray hakem Halis Özkahya'nın düdüğüyle ikinci yarıya başlıyor.Her iki takımda ilk yarıdaki kadrolarını koruyarak maça başladı.

MAÇTA İKİNCİ YARI

45+2. Dk. 4. Hakem Tolga Özkalfa ilk yarının sonuna en az 1 dakika eklendiğini gösteren tabelayı kaldırdı. Hakem Halis Özkahya ilk yarıyı bitiren düdüğü çalıyor. İlk yarı 2-1 Galatasaray'ın üstünlüğüyle sona eriyor.

45. Dk.  Fenerbahçe atağında Hasan Ali Kaldirim ofsayta yakalandı. Nordin Amrabat faülü yapan oyuncu, Dirk Kuyt rakibi tarafından itiliyor ve faül atışı kullanılacak.

43. Dk. Fenerbahçe atağında Sow ceza sahası içinde rakibini geçti şutunu vurdu ve top kaleci Muslera'da kaldı. Fenerbahçe atağında Gökhan Gönül ceza sahası içine yerden oynadı ama top Dany'nin kontrolünde auta çıktı.

42. Dk. Maç Fenerbahçe lehine kale vuruşu ile devam edecek. Felipe Melo rakibi tarafından faul ile durduruluyor. Burak Yılmaz sert bir hareket ve hakem faulü veriyor.  Faulü yapan oyuncu Moussa Sow. Ceza sahasına doğru Dirk Kuyt ortasını yapıyor.  Topu uzaklaştıran Felipe Melo.

40. Dk.  Galatasaray atağında golcü Burak Yılmaz, ceza sahası önünde kaleye şut denedi. Top golcü oyuncuya yakışmayan bir şekilde yandan auta çıktı.

39. Dk. Galatasaray atağında Hamit ceza sahası içine uzun oynadı Burak Yılmaz hareketlendi ama top kaleci Volkan'da kaldı. Fenerbahçe atağında Caner ceza sahası içinde topun gelişine sert vurdu ve top kaleci Muslera'da kaldı.

Dk. 38. Köşe vuruşu için Caner Erkin topun başında, Fenerbahçe adına korneri şimdi kullandı. Galatasaray lehine gelişen bir kontra atak. Hamit Altıntop uzun oynuyor...  Topu uzaklaştıran Hamit Altıntop.  Volkan Demirel çıkıyor ve topu kontrol ediyor.

35. Dk. GOOOOOLLLLL!!!!!  Selçuk İnan ceza sahası önünden serbest vuruş kullandı, direkt kaleye sert vurdu ve top köşeden ağlarla buluştu.  Galatasaray, Selçuk İnan'ın serbest vuruştan attığı gol ile 2-1 öne geçiyor.

33. Dk. Galatasaray atağında Selçuk ceza sahası önünde Cristian'ın müdahelesi ile yerde kalınca hakem serbest vuruş kararı verdi.

32. Dk. Galatasaray atağında Melo sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı. Fener savunması topu uzaklaştırdı.

32. Dk. Maç Galatasaray, Nordin Amrabat ile yükleniyor. Sert bir şut. Top farklı şekilde auta gidiyor. Fenerbahçe lehine kale vuruşu ile devam edecek.

30. Dk. Fenerbahçe atağında Mehmet Topal sol kanata uzun oynadı. Top doğrudan auta çıktı. Fenerbahçe'de Sow ofsayt pozisyonunda kaldı.

28. Dk. Ceza sahasına doğru Gökhan Gönül ortasını yapıyor. Topu uzaklaştıran Emmanuel Eboué. Ceza sahasına doğru Caner Erkin ortasını yapıyor.

27. Dk. Galatasaray atağında Hamit ceza sahası içine uzun oynadı. Top kaleci Volkan'da kaldı.

26. Dk. Fenerbahçe, Dirk Kuyt ile yükleniyor, bir şut ama farklı şekilde auta gidiyor. Maç Galatasaray lehine kale vuruşu ile devam edecek.

25. Dk.  Fenerbahçe atağında Kuyt sol çaprazdan kaleye sert vurdu ve top auta çıktı. Fenerbahçe atağında Yobo sol kanata doğru uzun oynadı ama top auta çıktı.

23. Dk. GOOOOOLLLLL!!!!! Fenerbahçe, Hasan Ali Kaldırım'ın attığı gol ile durumu 1-1 yapıyor.

21. Dk. SARI KART Fenerbahçe'de Meireles rakibi Riera'ya yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.

20. Dk. SARI KART Moussa Sow Dany Nounkeu tarafından kural dışı bir şarja maruz kaldı. Serbest vuruş. Galatasaraylı Dany Nounkeu sarı kart gördü.

18. Dk. Cristian topu önce düzeltti ve vuruşunu yaptı. Etkili bir vuruş olmadı. Taç atışını Fenerbahçe kendi yarı sahasından kullanacak.

17. Dk. Fenerbahçe atağında Cristian ceza sahası içinde kaleye şut çetüi. Top savunmaya çarparak uzaklaştı. Fenerbahçe atağında Gökhan Gönül sağ kanata doğru yerden oynadı ama Riera araya girerek topu uzaklaştırdı.

14. Dk. Maç Galatasaray lehine kale vuruşu ile devam edecek. Dirk Kuyt sert bir hareket ve hakem faulü veriyor.

13. Dk. Fenerbahçe atağında Gökhan Gönül kendi sahasından ileriye doğru uzun oynadı. Top kaleci Muslera'da kaldı.

12. Dk. Mehmet Topal faülü yapan oyuncu, Burak Yılmaz rakibi tarafından itiliyor ve faül atışı kullanılacak. Taç atışını Galatasaray kendi yarı sahasından kullanacak.

10. Dk. GOOOOOLLLLL!!!!! Galatasaray golü atıyor. Riera sağ kanattan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ve Bekir ters bir vuruşla topu kafayla kendi ağlarına gönderdi. Galatasaray Bekir'in kendi kalesine attığı gol ile 1-0 öne geçiyor.

7. Dk. Galatasaray gole çok yaklaştı. Hamit ceza önünden kaleye sert vurdu ve top direkten geri geldi. Topu Yobo topu kornere gönderdi. Galatasaray'da Selçuk İnan sağ kanattan korner kullandı. Ceza sahası içine ortasını yaptı. Savunma topu uzaklaştırdı.

6. Dk. Köşe vuruşu için Selçuk İnan topun başında, Galatasaray adına korneri şimdi kullandı. Topu uzaklaştıran Gökhan Gönül.

5 Dk. Galatasaray atağında Umut ceza sahası dışından kaleye sert bir şut çekti. Top kaleci Volkan'da kaldı.

4. Dk. Selçuk İnan uzaktan bir şut denemesi ancak kaleci başarılı. Taç atışını Galatasaray kendi yarı sahasından kullanacak.

3. Dk.  Galatasaray atağında Riera sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunmada Bekir topu kornere gönderdi. Galatasaray atağında Selçuk İnan sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama top kaleci Volkan'da kaldı.

1. Dk. Karşılaşma Fenerbahçe'den Moussa Sow'un vuruşuyla başladı.

Spor Toto Süper Lig'de lider Galatasaray ile en yakın takipçisi Fenerbahçe bugün karşı karşıya gelecek. Türk Telekom Arena'da saat 20.00'de başlayacak 2012'nin son derbisini hakem Halis Özkahya yönetecek.

STAT: Türk Telekom Arena
HAKEM: Halis Özkahya
YAYIN: Lig TV
SAAT: 20.00

GALATASARAY: Muslera, Eboue, Semih, Dany, Riera, Hamit, Selçuk, Melo, Amrabat, Umut, Burak
TEKNİK DİREKTÖR: Fatih Terim

FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Yobo, Bekir, Hasan Ali, Mehmet Topal, Meireles, Cristian, Caner, Kuyt, Sow
TEKNİK DİREKTÖR: Aykut Kocaman

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV