banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner300
15 Mayıs 2024 Çarşamba

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Aziz Yıldırım'ın tahliyesine en çok sevinen isim

Bir yıl önce Yıldırım'la dünya evine giren Gonca Çelikkıran, tahliye haberine en çok sevinen isim oldu..

02 Temmuz 2012 Pazartesi 15:53
Aziz Yıldırım'ın tahliyesine en çok sevinen isim
banner266
Aziz Yıldırım'ın tahliyesine en çok sevinen isim
Bir yıl önce Yıldırım'la dünya evine giren Gonca Çelikkıran, tahliye haberine en çok sevinen isim oldu..

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım şike davası kapsamındaki karar duruşmasında tahliye edildi. Ancak Yıldırım, mahkeme tarafından 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılırken içeride bulunduğu süre göz önünde tutularak tahliye edildi.
14 MAYIS 2011 YILINDA EVLENMİŞLERDİ

Yıldırım’ın tahliye haberine hiç kuşkusuz en çok sevinen isim geçtiğimiz yıl Mayıs ayında evlendiği Gonca Çelikkıran’dı. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, 5 yıllık sevgilisi Gonca Çelikkıran ile geçtiğimiz yıl 14 Mayıs tarihinde çok gizli bir törenle hayatını birleştirmişti.

365 GÜN SONRA HASRET BİTİYOR

Ancak Yıldırım yaklaşık iki hafta sonra 3 Temmuz tarihinde şike davası kapsamında tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Tahliye kararı sonrası, yüzlerce Fenerbahçe taraftarı Metris Cezaevi’nin önünde toplandı. Fenerbahçeliler Yıldırım’ın tahliyesini beklerken, büyük bir heyecanla Yıldırım’ı bekleyen esas isim de 1 yıl önce evlendiği eşi Gonca Çelikkıran oldu.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV