banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
18 Mayıs 2024 Cumartesi

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Denizli'de kurşun yağmuru: 5 yaralı

Denizli’de, bir büfenin önündeki kamelyada oturanlara kimliği belirsiz bir kişi tarafından av tüfeği ile ateş edildi.

23 Nisan 2013 Salı 01:46
Denizli'de kurşun yağmuru: 5 yaralı
banner311
Denizli'de kurşun yağmuru: 5 yaralı
Denizli’de, bir büfenin önündeki kamelyada oturanlara kimliği belirsiz bir kişi tarafından av tüfeği ile ateş edildi.

Olay, saat 21.00 sıralarında, İncilipınar Mahallesi Bursa Caddesi’nde bulunan büfe önünde meydana geldi. Büfenin önüne gelen elinde av tüfeği bulunan kimliği belirsiz bir kişi, henüz bilinmeyen nedenle kamelyada oturanlara 3 el ateş etti. Silahlı saldırıda, büfe sahibi Sezai Erkoç (42), Burak Pilavcı (21), Ömer Demirtaş (24), Feraye Yetiş (22) ve Mehmet Doğuhan (32) yaralandı. Vatandaşların ihbarı üzerine gelen acil yardım ekipleri 5 yaralıyı, Pamukkale Üniversitesi Hastanesi ve Cerrahi Hastanesi’ne götürdü. Tedaviye alınan yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

Olay yerinde inceme yapan polis ekipleri, bindiği otomobil ile kaçan saldırganın kimliğinin belirlenmesi ve yakalanması için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV