banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner323
18 Mayıs 2024 Cumartesi

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Dilek Hanif'ten THY'nin yeni hostes kıyafetine açıklama

Dilek Hanif sosyal medyada paylaşım rekoru kıran THY'nin yeni hostes kıyafetiyle ilgili açıklama yaptı.

09 Şubat 2013 Cumartesi 13:11
Dilek Hanif'ten THY'nin yeni hostes kıyafetine açıklama
banner266
Dilek Hanif'ten THY'nin yeni hostes kıyafetine açıklama
Dilek Hanif sosyal medyada paylaşım rekoru kıran THY'nin yeni hostes kıyafetiyle ilgili açıklama yaptı.
Hülya Avşar'ın eski modacısı ve çok yakın arkadaşı ünlü modacı Dilek Hanif'in THY'de çalışan hostes ve stewardlar için tasarladığı üniformalar sosyal medyada infial yarattı. Tafta kumaştan yapılan ve üzerinde perde motifleri olan fotoğraf, Barbaros Şansal'ın Twitter'da paylaşmasının ardından günün en çok konuşulan haberi oldu.

SOSYAL MEDYADA ''ŞERİAT GELİYOR'' KORKUSU
Üniformalar dönem dizisindeki kıyafetlere benzetilerken, sosyal medya kullanıcılarını yeniden bir şeriat korkusu sardı. Dilek Hanif konuyla ilgili  açıklama yaptı: "Bu 15-20 tasarımdan sadece 1 tanesi. Henüz kesinleşmiş bir şey yok"
TASARIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
Bir dönem Hayrünnisa Gül'ün kıyafetlerini tasarlayan Dilek Hanif’e hazırlatılan üniformalar THY’de görev yapan hostes ve stewardlar tarafından da beğenilmedi. Tasarım çalışmaları devam eden üniformalara THY kabin memurları twitter ve Facebook üzerinden tepki gösterdi.
DİLEK HANİF'TEN AÇIKLAMA
Tasarımlara imza atan Dilek Hanif, ''Bu sızan sadece hazırlanmış tasarımlardan biri. Bir çok alternatif hazırladık. THY bu konuda çok titiz davranıyor, çok ciddi çalışıyoruz. Ortada ciddi bir çaba var. Hazırlanmış 15-20 kıyafet arasından seçilen bir tek kıyafet. Bitmiş halleri değil, netleşmiş bir kıyafet değil. Konuyla ilgili açıklamayı zaten THY yapacak.'' dedi.

İLETİŞİM DOKTORALI BASIN MÜŞAVİRİ UYUYOR
THY'nin basın müşaviri Ali Genç ise sosyal medyada gelen tepkilere birkaç anlaşılmayan tweet attıktan sonra kayıplara karıştı
 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV