banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
19 Mayıs 2024 Pazar

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Diyarbakır'da polis aracına saldırı

Sokağa çıkma yasağı bulunan Diyarbakır'ın Sur ilçesinde göstericiler polis aracına saldırıp içindekileri almak istedi.

13 Eylül 2015 Pazar 20:08
Diyarbakır'da polis aracına saldırı
banner312
Diyarbakır'da polis aracına saldırı
Sokağa çıkma yasağı bulunan Diyarbakır'ın Sur ilçesinde göstericiler polis aracına saldırıp içindekileri almak istedi.

Diyarbakır'ın merkez Sur İlçesi'nde bu sabah saatlerinde başlatılan operasyon ve sokağa çıkma yasağını protesto eden, aralarında yüzlerini poşu ile kapatanların da bulunduğu PKK yanlıları ve YDG- H'liler, saat 12.30 sıralarında kent merkezi konumundaki Yenişehir İlçesi Ofis Ekinciler Caddesi'ni trafiğe kapattı.

Yola demir bariyer ve inşaat tahtalarını getiren grup, daha sonra şehir içi yolcu taşıyan minibüsleri durdurarak, bunları siper olarak kullandı.

Beylikdüzü Oto Servisi

Göstericilerin yolu kapatması
üzerine bölgeye TOMA ve zırhlı araçlarla polis ekipleri sevk edildi. Bölgeye zırhlı araçlarla gelen polis, gruba basınçlı su ve gaz bombası ile müdahale etti. Polisin müdahalesi karşısında göstericiler ara sokaklara kaçtı.

POLİS ARACINA SALDIRI

Göstericilerin daha sonra Ekinciler Caddesi üzerinde yeniden toplanıp polis araçlarını taş atmaya başladı. Ortalığın karışması üzerine esnaf, kepenk kapattı.

Bu arada göstericiler, yol kenarında duran sivil plakalı bir polis aracına saldırıp, içindekileri almak istedi. Hemen olay yerine gelen zırhlı bir polis aracından inen polis, aracın camını kırıp, içindeki otomatik silahı aldı. Bu sırada araca saldıran göstericiler bir çelik yeleği alırken, başka bir polis de hemen direksiyona geçip aracı çalıştırarak göstericilerin bulunduğu bölgeden uzaklaştırdı.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV