banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner225
19 Mayıs 2024 Pazar

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Diyarbakır’da polise silahlı saldırı

Diyarbakır'da yol kesen teröristler, sivil polis aracına uzun namlulu silahlarla saldırdı. Olayda, 1 polis yaralandı.

19 Aralık 2015 Cumartesi 00:05
Diyarbakır’da polise silahlı saldırı
banner263
Diyarbakır’da polise silahlı saldırı
Diyarbakır'da yol kesen teröristler, sivil polis aracına uzun namlulu silahlarla saldırdı. Olayda, 1 polis yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, merkez Yenişehir ilçesi Seyrantepe mevkiinde yol kesen yüzleri maskeli teröristler, bölgeden geçen sivil polis aracına uzun namlulu silahlarla saldırdı. Olayda 1 polis memuru yaralandı. Yaralı polis, olay yerine çağrılan ambulansla Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayın ardından bölgeye zırhlı araçlarla sevk edilen polis ekipleri, kaçan teröristlerin yakalanması için çok yönlü çalışma başlattı.

CİZRE'DE 1 UZMAN

ÇAVUŞ ŞEHİT

Şırnak'ın Cizre ilçesinde sokağa çıkma yasağı ile birlikte başlayan operasyonlar sürerken, teröristler tarafından roket ve uzun namlulu silahlarla düzenlenen saldırıda 1 uzman çavuş şehit oldu, 2 asker yarlandı.

Şırnak Çakırsögüt Jandarma Komando timlerinin istihbarat için kullandığı okula bir grup terörist tarafından roket ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi.


Çıkan çatışmada 1 uzman çavuş şehit oldu, 2 asker yarlandı. Şehit olan uzman çavuşun Osmaniye nüfusuna kayıtlı Serkan Has olduğu belirtilirken, yaralılar tedavi için hastaneye kaldırıldı.

Şehit Serkan Has'ın Osmaniye'deki babaocağına ateş düştü.

ŞEHİT ASKER AÇIKLAMASI

Genelkurmay Başkanlığı, Şırnak'ın Cizre İlçesi'nde 1 uzman çavuşun şehit olduğu çatışmayla ilgili açıklama yaptı. Açıklama şöyle:

"18 Aralık 2015 tarihinde saat 12.30 sıralarında Şırnak ili Cizre ilçesinde icra edilen operasyon kapsamında bölücü terör örgütü mensupları ile çıkan çatışmada iki kahraman silah arkadaşımız ağır yaralanmıştır. Yaralanan silah arkadaşlarımız derhal hastaneye sevkedilmiş olup, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen bir kahraman silah arkadaşımız kurtarılamayarak şehit olmuş, diğer silah arkadaşımızın tedavisine devam edilmektedir. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, şehidimizin değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır, olayda yaralanan kahraman silah arkadaşlarımıza acil şifalar temenni ediyoruz."

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV