banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
16 Mayıs 2024 Perşembe

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Halit Arslan cinayetindeki zanlı ilk kez konuştu

Vahşice öldürülen oyuncunun katil zanlısının ifadesi

07 Mayıs 2013 Salı 13:06
Halit Arslan cinayetindeki zanlı ilk kez konuştu
banner291
Halit Arslan cinayetindeki zanlı ilk kez konuştu
Vahşice öldürülen oyuncunun katil zanlısının ifadesi
Çeşitli dizilerde oynayan ve mankenlik yapan 24 yaşındaki Halit Arslan, kız arkadaşıyla birlikte oturdukları siteye geldi. Asansöre binmek üzereyken komşusu Emre Solan'la karşılaştı. Arslan, Solan'ın, kız arkadaşına bakmasından rahatsız olup, "Kız arkadaşıma niye bakıyorsun?" dedi. İkili arasında tartışma çıktı. Ardından ikisi de evlerine gitti. Yine iddiaya göre kısa süre sonra ikili buluştu. Beraberlerinde yakınları da bulunan ikilinin arasındaki tartışma yeniden başlayınca kavga çıktı. Kavga sırasında 24 yaşındaki Halit Arslan ile arkadaşı 28 yaşındaki Şenol Alkın dövüldü, ardından da bıçaklanarak yaralandı.
"İLK ONLAR SALDIRDI"

Olaydan hemen sonra araştırmalarına başlayan Esenyurt Asayiş Büro ekipleri, Emre Solan'ı gözaltına aldı. Solan çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu. Emre Solan'ın ifadesinde "Asansörde 'kız arkadaşıma neden bakıyorsun' dedi. Bunun üzerine tartıştık. Bir süre sonra beni telefonla aradı ve konuşmak istediğini söyledi. Buluşma yerine gittiğimde Halit'le birlikte birkaç kişi gelip, bana saldırdı. İçlerinden biri bıçak da salladı. Ellerinden bıçağı aldım ve rastgele saplamaya başladım" dediği öğrenildi.
GÖRGÜ TANIĞI ZANLIYI YALANLADI

Olayda yaralanan ve tanık olarak ifadesine başvurulan Serkan A. ise "Emre Halit'i çağırdı. Kendi yakınlarıyla onlara saldırarak bıçakladı" diye konuştu.
BİR KİŞİ ARANIYOR

Acı olayla ilgili araştırmalarını sürdüren Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Masası ve Esenyurt Asayiş Büro ekipleri kavgaya karışan Emre Solan'ın kardeşi Y. Solan'ı arama çalışmalarını sürdürüyor.

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV