banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
17 Mayıs 2024 Cuma

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

İstanbul'da korkunç olay

Balat sahilinde 3-4 aylık olduğu tahmin edilen bir bebeğin cesedi bulundu.

24 Haziran 2014 Salı 22:13
İstanbul'da korkunç olay
banner291
İstanbul'da korkunç olay
Balat sahilinde 3-4 aylık olduğu tahmin edilen bir bebeğin cesedi bulundu.

neon tabela


Polis, cesedi çıkarıp siyah bir poşete koyarak Adli Tıp Kurumu'na götürdü. Edinilen bilgiye göre, olay saat 17.00 sıralarında meydana geldi. Tur teknelerinin bulunduğu alanda, kıyıya henüz 3-4 aylık olduğu tahmin edilen bir bebeğin cesedi vurdu. Bunun üzerine, tekne çalışanları ve sahilde piknik yapan vatandaşlar durumu deniz polisine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, cesedi denizden çıkararak siyah bir poşete koydu. Yapılan
incelemelerin ardından, ceset incelenmek üzere sivil bir araçla Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Bebek cesedini bulan teknenin kaptanı Fuat Sarı, "Bebeğin maket mi gerçek mi olduğunu merak ettim. Yakından inceleyince, gerçek olduğunu fark ettim. Vücudu ve yüzü çürümüş bir vaziyetteydi. Polisi aradık. Polis gelip cesedi çöp poşetine koydu ve buradan götürdü dedi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

CANKURTARAN SAHİLİNDE DE ERKEK CESEDİ

Öte yandan, Cankurtaran Sahili'nde su yüzeyinde hareketsiz bir kişinin yattığını gören balıkçılar durumu polise bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen Deniz Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, cesedi sahildeki balıkçı barınaklarının iskelesine çıkardı. Polis, ceset üzerinde yaptığı ilk incelemede İETT kartına rastladı. Yapılan araştırmalarda, cesedin, 71 yaşındaki Şefik Yaşar'a ait olduğu belirlendi. Polis, Yaşar'ın ailesinin kısa bir süre önce kayıp müracaatında bulunduğunu tespit etti. Yaşlı adamın cesedi, yapılan incelemelerin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV