banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
17 Mayıs 2024 Cuma

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Kızını eski eşinden saklamak için bunu yaptı

Polis aramasıyla evinde gizli bir dolapta sakladığı kızı bulunarak annesine teslim edilen M. S., 4 yıl boyunca kızını annesinden sakladığını anlatırken eski eşinin...

04 Ekim 2016 Salı 12:39
Kızını eski eşinden saklamak için bunu yaptı
banner304
Kızını eski eşinden saklamak için bunu yaptı
Polis aramasıyla evinde gizli bir dolapta sakladığı kızı bulunarak annesine teslim edilen M. S., 4 yıl boyunca kızını annesinden sakladığını anlatırken eski eşinin internetten sevgilisi çıktığını iddia ederek "öyle bir anneye kız çocuğunu teslim etmek istemedim. Her gün örneklerini görüyoruz, sevgilisiyle beraber çocuklarını öldüren anneler var. Bundan korktum, çekindim çocuğumu vermedim" dedi.

Geçtiğimiz günlerde yapılan polis aramasıyla evinde gizli bir dolapta sakladığı kızı bulunarak annesine teslim edilen M. S., 4 yıl boyunca kızını annesinden sakladığını anlatırken eski eşinin internetten sevgilisi çıktığını iddia ederek “öyle bir anneye kız çocuğunu teslim etmek istemedim. Her gün örneklerini görüyoruz, sevgilisiyle beraber çocuklarını öldüren anneler var. Bundan korktum, çekindim çocuğumu vermedim” dedi.

İzmir'de yaşayan M.S.'ın (43), A.D.'tan (33) boşanmasının ardından 7 yaşındaki kızı E.'i 4 yıl saklayıp annesine vermemesi ve kızın geçtiğimiz günlerde evindeki gizli bir bölmede polis tarafından bulunarak Tokat'ta yaşayan annesine verilmesi kamuoyunda büyük yankı uyandırmıştı. 2012 Eylül ayında A.D.'tan boşandığını söyleyen M.S., olayla ilgili tüm detayları anlattı.

A.D.'ın söylediği gibi kızını adliye önünden zorla kaçırmadığını ifade eden baba M.S., “Bir ay sende bir ay bende kalsın diyerek götürdü çocuğumu. Tokat'a almaya giderken de beni tehdit ettiler. Ben her şeye rağmen aldım çocuğumu. Adliye çıkışında E. benim kucağımdaydı. Bize saldırdılar. Hem E.'in üstü yırtıldı, hem ben yere düştüm. Bu olay olduğu zaman velayet ikimizindi. Adliye çıkışı kızımı kaçırdı diye söyleniyor. Kızım zaten bendeydi. Ben anaokuluna yazdırmıştım onu” dedi.

Bazı haberlerde yazıldığı gibi boşanma sebeplerinin şiddetli geçimsizlik ve fiziksel şiddet olmadığını da ileri süren M.S., boşanma sebeplerinin eşinin internetten sevgili edinip evi terk etmesi olduğunu iddia etti. Kızı E.'i 4 yıl annesinden sakladığını da itiraf eden baba S., “öyle bir anneye kız çocuğunu teslim etmek istemedim. Her gün örneklerini görüyoruz, sevgilisiyle beraber çocuklarını öldüren anneler var. Bundan korktum, çekindim çocuğumu vermedim” dedi. Polis baskınından 2 gün önce kızı E.'le birlikte İzmir'e geldiklerini de söyleyen S., “Evimizi devamlı polis basıyordu. Sonra gelip bulurlar diye o dolabı ben yaptım. ‘Polis gelince buraya saklanırsın kızım’ dedim. E. bu evde 2 gün kaldı 2. gün de bulundu zaten” diye konuştu.

E.'in doğduğundan beri kendisine düşkün olduğunu anlatan baba M.., “E. bebekliğinden beri annesiyle yakın değildi. Bu doktora da soruldu, ‘çocuk neden babaya bu kadar düşkün?' diye. Çocuk 1 ay Tokat'ta kalınca bile psikolojisi bozulmuştu. Ben çocuğumun o anneyle büyümesini istemiyorum. Bana verilmezse bile Sosyal Hizmetlerde büyümesini istiyorum. Elimden geldiği kadar hukuk mücadelemi sürdüreceğim” dedi.

Kızı E.'le 4 senede çok şey yaşadıklarını anlatan S., “Ben kızımı çok seviyorum. O da bana çok düşkün. Bu kadar cezayı göz önüne aldım, hiç çalışmadım. Ben işkence yapacak olsam kızımı annesine verirdim, keyfime bakardım. Ben bu kadar çileyi göze aldım, bu kadar cezayı göze aldım” ifadelerini kullandı. Kızı E. için gizli bölme yaptığı yeri de gösteren baba, “E.'in zindanı dedikleri yer burası. Bir defa girip çıktı hepsi bu kadar. Kızımı çok özledim. Elbiseleri, her şeyi bende duruyor” dedi.


beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV