banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner323
14 Mayıs 2024 Salı

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Kocaeli'de toplu tecavüz skandalı

Kocaeli’de 15 yaşındaki bir kız çocuğuna tecavüz ettikleri öne sürülen 29 kişi gözaltına alındı.

10 Nisan 2013 Çarşamba 13:50
Kocaeli'de toplu tecavüz skandalı
banner311
Kocaeli'de toplu tecavüz skandalı
Kocaeli’de 15 yaşındaki bir kız çocuğuna tecavüz ettikleri öne sürülen 29 kişi gözaltına alındı.
 Polis ekipleri, Gölcük’teki bazı gece kulüplerinde ve gazinolarda oryantallik yaptığı iddia edilen ve çevresinde “Mastika Aysel” lakabıyla tanınan 15 yaşındaki bir kız çocuğunun çok sayıda kişi tarafından tecavüze uğradığı ihbarı üzerine çalışma başlattı. Yürütülen soruşturma kapsamında 15 yaşındaki kız çocuğuna tecavüz ettiği öne sürülen ve aralarında bir Astsubay ve lise öğrencilerinin de bulunduğu 29 kişi polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan 29 kişiden 8’i ifadelerinin ardından serbest bırakılırken, 11 kişi akşam saatlerinde Gölcük Adliyesi’ne sevk edildi. Adliyeye sevk edilen 11 kişiden 4’ü savcılıkça serbest bırakılırken yaklaşık 5 saat süren işlemlerinin ardından 7 kişi saat 01.00 sularında tutuklanarak cezaevine gönderildi. Adliyeye sevk edilen şahısların yakınları ise mahkeme sonuçlanana kadar Gölcük Adliyesi önünde bekledi. Olayla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV