banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
17 Mayıs 2024 Cuma

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Köksal Engür serbest bırakıldı

Uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan oyuncu Köksal Engür serbest bırakıldı.

10 Aralık 2012 Pazartesi 23:12
Köksal Engür serbest bırakıldı
banner304
Köksal Engür serbest bırakıldı
Uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan oyuncu Köksal Engür serbest bırakıldı.
Uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonda, evinde 1 kilo 300 gram esrar ve bir hassas terazi ele geçirilen oyuncu Köksal Engür ile Beyoğlu'ndaki evinde ise 2 paket içerisinde bir miktar eroin ele geçirilen eşi Jale Engür sevk edildikleri İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından serbest bırakıldı.
İstanbul Narkotik Polisi'nin yaptığı operasyonda gözaltına alınan Leyla ile Mecnun dizisinin 'Ak Sakallı Dede'si Köksal Engür ve eşi Jale Engür'ün de aralarında olduğu 19 kişinin emniyetteki işlemleri sabah tamamlandı. Şüpheliler sabah saatlerinde Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'ne getirildi. Terörle Mücadele Kanunu'na göre görevlendirilmiş savcılıkta sorgulanan şüphelilerden 16'sı tutuklanmaları talebiyle nöbetçi özgürlük hakimliğine sevk edildi.
ENGÜR: "İÇMEK İÇİN ALDIM"
Şüphelilerden Köksal Engür, eşi Jale Engür ve Gökhan Aytemiz ise savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldı. Evinde 1 kiloyu aşkın uyuşturucu ve hassas terazi bulunduğu öğrenilen Köksal Engür'ün savcılık sorgusunda "uyuşturucu içmek için aldığını, kimseye uyuşturucu satmadığını" söylediği öğrenildi.

"ADALET YERİNİ BULDU"
Serbest kalan Engür ile eşi birlikte adliyeden ayrıldı. Köksal Engür çıkışta gazetecilere, "Adalet yerini buldu. Sizin yaptığınız haberlerin yanlış olduğunu adalet tespit attı. Sizi kınıyorum." diye konuştu.
 

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV