banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
18 Mayıs 2024 Cumartesi

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Minibüs denetiminde uyuşturucu skandalı

Minibüs şoförlerine düzenlenen kontrolde 2 şoförün uyuşturucu kullandığı belirlendi.

10 Eylül 2013 Salı 22:35
Minibüs denetiminde uyuşturucu skandalı
banner229
Minibüs denetiminde uyuşturucu skandalı
Minibüs şoförlerine düzenlenen kontrolde 2 şoförün uyuşturucu kullandığı belirlendi.
İstanbul Kadıköy'de yapılan kontrollerde, 2 minibüs şoförü ile ayakta duramayacak halde olan bir sürücünün uyuşturucu kullandığı belirlendi. Minibüsçüler Odası yetkilileri, ihbarlar üzerine bu uygulamayı özellikle istediklerini belirtti.
YENİ UYGULAMA YÜRÜRLÜKTE

İstanbul trafiğinde 21 Ağustos'ta başlayan yeni uygulamaya, sürücülere yönelik evrak, emniyet kemeri ve alkol kontrollerinin yanı sıra uyuşturucu kontrolü de eklendi. Habertürk'ün habeirne göre kontrollerde ilk olarak Kadıköy-Kirazlıtepe arasında çalışan bir hatlı minibüs şoförü yakalandı. Minibüsçüler Odası'nın başvurusu üzerine yapılan kontrollerde, Acıbadem'de bir sürücü durduruldu. Evrakları eksiksiz çıkan ve alkol almadığı belirlenen sürücü C.G.'ye uyuşturucu kontrolü yapıldı. Tükürük alınmasıyla 9 dakika süren kontrolün ardından minibüs şoförünün uyuşturucu kullandığı saptandı. Kadıköy'de süren kontrollerde yakalanan yine bir minibüs sürücüsü oldu. Ümraniye-Kadıköy hattında çalıştığı öğrenilen V.O.'nun da yapılan kontrollerinde uyuşturucu kullandığı belirlendi.
EHLİYETLERİNE 5 YIL EL KONULDU

Devam eden uygulamada ise ilginç bir olay yaşandı. Evrakları eksiksiz çıkan ve üflediği alkolmetreden içkili olmadığı anlaşılan R.M. adlı sürücü ayakta duramayacak haldeydi. Bunun üzerine polis ekipleri, R.M.'den tükürük örneği alarak uyuşturucu kontrolüne tabi tuttu. Sürücünün kokain aldığı ortaya çıktı. Polis ekipleri, uyuşturucu kallandıkları belirlenen her üç sürücünün de araçlarını bağlayıp haklarında yasal işlemyaparken, 3 bin 600 lira para cezası uygulandı. Sürücülerin ehliyetlerine de 5 yıl süreyle el konuldu. Ayrıca her 3 sürücü hakkında uyuşturucu kullanmaktan soruşturması açıldı.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV