banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

17 Mayıs 2024 Cuma

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Şark hizmetinden hangi polisler muaf olacak

3 bin polis ikinci şark görevi için Güneydoğu'ya gönderilecek

06 Mart 2013 Çarşamba 14:22
Şark hizmetinden hangi polisler muaf olacak
banner311
Şark hizmetinden hangi polisler muaf olacak
3 bin polis ikinci şark görevi için Güneydoğu'ya gönderilecek.
Birinci şark hizmetini tamamladıktan sonra batı illerinde 17 yıl görev yapan 7 bin polise şark hazırlığı gönderildi. Emekliliğine 3 yıl kalan polisler ikinci şarktan muaf tutuldu. Bu yıl ilk kez uygulanacak yöntemle 2 bin 500-3 bin polis ikinci şark görevi için Doğu ve Güneydoğu bölgelerine atanacak.

AĞABEYLİK YAPACAKLAR
Tecrübeli polisler tayin edildikleri illerde şark hizmetini yapan genç personele "ağabeylik" yapacak. Bilgi ve deneyimlerini onlara aktaracak.

KİMLER MUAF OLACAK
Çocuğunun eğitim durumu, kendisi ya da aile fertlerinin "raporlu" sağlık sorunları olan personel de şark hizmetine dahil edilmedi. Bu yıl ortalama 3 bin deneyimli polisin ikinci şarka atanması öngörüldü. Bu yıl ilk kez denenecek yöntemden olumlu sonuçlar alınması halinde uygulama atama dönemlerinde her yıl devam edecek.

RAPOR HAZIRLANDI
Emniyet Genel Müdürlüğü yaz aylarında hazırladığı raporda Diyarbakır, Mardin, Batman, Van, Bingöl, Bitlis, Muş, Siirt, Şırnak, Hakkâri ve Tunceli'de tecrübeli polis açığına vurgu yapmıştı. Üç ayrı grup bu şehirlerde inceleme yapmış, "Şark hizmetinde deneyimli polislerin görev yapması faydalı olacaktır" diye rapor yazmıştı. Bu rapor polise ikinci şark hizmetini gündeme getirdi.
 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV