banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner323
19 Mayıs 2024 Pazar

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Şehit uzman çavuş kayıp

Hakkari'deki saldırıda şehit olduğu açıklanan Uzman Çavuş Mehmet Çiftçi'yi arama çalışmaları sürüyor.

17 Eylül 2012 Pazartesi 12:20
Şehit uzman çavuş kayıp
banner263
Şehit uzman çavuş kayıp
Hakkari'deki saldırıda şehit olduğu açıklanan Uzman Çavuş Mehmet Çiftçi'yi arama çalışmaları sürüyor.
Hakkari-Çukurca Karayolu'nda Oğul köyü yakınlarında askeri birliğin geçişi sırasında, önceden yola döşenen patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olduğu belirtilen 4 askerden 3'ünün cenazesi memleketlerine uğurlanırken, şehit olduğu belirtilen Uzman Çavuş Mehmet Çiftçi 'nin cenazesini arama çalışmaları sürüyor.

Oğul Köyü yakınlarında dün saat 14.00 sıralarında meydana gelen patlamada 4 askerin şehit olduğu, 5 askerin de yaralandığı açıklandı.

3 ASKERİN CENAZESİNE ULAŞILDI
Yaralılar Hakkari Asker Hastanesi'ne kaldırılırken, şehit askerden 3'ünün cenazesine ulaşıldı. Şehit 3 askerin cenazesi bu sabah Hakkari Dağ ve Komando Tugayı'nda yapılan törenin ardından helikopterle Van'a getirildi. Şehitler buradan da toprağa verilmek üzere uçakla memleketlerine gönderildi.
UZMAN ÇAVUŞ HALA ARANIYOR
Çukurca'da şehit düşen 4 asker arasında bulunduğu belirtilen İzmirli Uzman Çavuş Mehmet Çiftçi'nin cenazesini arama çalışmaları dünden bu yana sürüyor. Sabah saatlerinden itibaren Oğul Köyü yakınında ve Zap Deresi 'nde çok sayıda asker, korucu ve İl Afet Acil Durum Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, arama çalışması başlattı.

Geniş çaplı operasyonların da devam ettiği bölgede şu ana kadar yapılan aramalarda şehit olduğu belirtilen Uzman Çavuş Mehmet Çiftçi'ye ulaşılamadı.
 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV