banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
17 Mayıs 2024 Cuma

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Sur’da şehit sayısı 2’ye yükseldi

Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nde bugün PKK'lı teröristlerin tuzakladığı el yapımı patlayının infilak ettirilmesiyle düzenlediği saldırıda yaralanan polis memuru hastanede şehit oldu.

02 Ocak 2016 Cumartesi 06:39
Sur’da şehit sayısı 2’ye yükseldi
banner322
Sur’da şehit sayısı 2’ye yükseldi
Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nde bugün PKK'lı teröristlerin tuzakladığı el yapımı patlayının infilak ettirilmesiyle düzenlediği saldırıda yaralanan polis memuru hastanede şehit oldu.

Saldırıda şehit olan polis memuru Kenan Ardıç'ın ardından Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alınan polis memuru da yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Diyarbakır Valiliği'nden yapılan açıklamada şöyle denildi: '1 Ocak 2016 günü sabah saatlerinde sokağa çıkma yasağının bulunduğu Sur İlçesi Fatihpaşa Mahallesi'nde BTÖ mensuplarınca tuzaklanan EYB'nin patlaması sonucunda bir polis
memurumuz şehit olmuş, bir polis memurumuz yaralanmıştı.

Tedavi altına alınan yaralı polis memurumuz yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Kahraman şehidimize Allah'tan rahmet, değerli ailesine, yakınlarına ve emniyet teşkilatı mensuplarımıza başsağlığı diliyoruz.Terör ve terör örgütlerine yönelik verilen mücadele kararlılıkla ve aralıksız bir şeklide devam edecektir.'

DOĞUM GÜNÜNDE ŞEHİT OLDU

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde bu sabah polis ekiplerinin operasyon için girdiği evde teröristlerce yerleştirilen el yapımı patlayıcının patlatılması sonucu şehit olan evli ve 1 çocuk babası 28 yaşındaki Kenan Ardıç'ın acı haberi, memleketi Sivas'ta üzüntüye neden oldu. Şehit haberini ailenin Diriliş Mahallesi, Gurbet Caddesi Gökdeniz Apartmanı'nda oturan babası Cemal Ardıç ve annesi Zeliha Ardıç'a polis yetkilileri tarafından iletildi. Şehit polisin bugün doğum günü olduğu öğrenildi.

Acı haberin ardından ailenin yaşadığı apartmana Türk bayrağı asıldı. Haberi alanlar da şehit evine akın etti. İl Emniyet Müdürü Turgay Çalışkan da şehidin ailesinin evine gelerek taziye ziyaretinde bulundu. Şehit polisin Erzincan Özel Harekat Şube Müdürlüğü kadrosunda görevli olduğu ve operasyonlar nedeni ile geçici görevle Diyarbakır'a gittiği öğrenildi.

ŞEHİT ATEŞİ ERZİNCAN'A DÜŞTÜ

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde PKK’lı teröristlerin tuzakladığı bombanın infilak etmesi sonucu şehit olan polis memuru Kenan Ardıç'ın 25 gün önce geçici görevle Diyarbakır’a gittiği bildirildi.

Bugün saat 11.10'da Sur ilçesinde polis ve askerlerin ortaklaşa sürdürdüğü operasyonda PKK’lı teröristlerin tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu 26 yaşındaki Özel Harekat Polisi Kenan Ardıç şehit oldu. Evli ve 2 yaşında Egemen adında bir oğlu olduğu öğrenilen Ardıç'ın, 4 yıldır
Erzincan’da görev yaptığı ve 25 gün önce geçici görevle Diyarbakır’a gittiği bildirildi.

Şehit Kenan Ardıç’ın Erzincan'ın Akşemsettin mahallesindeki evine giden Vali Süleyman Kahraman, Emniyet Müdürü Doğan İnci, eşi İmran Ardıç’a ve yakınlarına ilk anda yaralı olduğu bilgisini iletti. Acı haberle şehit yakınları gözyaşlarına boğulurken, şehidin evi ziyaretçi akınına uğradı. Şehidin eşi İmran Ardıç ve yakınları Kenan Ardıç'ın memleketi olan Sivas’a gönderildi.


beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV