banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner314
19 Mayıs 2024 Pazar

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

BAKIRKÖY LALE İLE BİR BAŞKA GÜZEL

Bakırköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Bakırköy geneline bu yıl 200 bin lale soğanı ekti.

10 Nisan 2011 Pazar 00:30
BAKIRKÖY LALE İLE BİR BAŞKA GÜZEL
banner299
BAKIRKÖY LALE İLE BİR BAŞKA GÜZEL

Bakırköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Bakırköy geneline bu yıl 200 bin lale soğanı ekti.

Bakırköy’ün Türkiye’nin misafir odası olduğunu söyleyen Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen,” Türkiye’deki havaalanlarında 2010 yılında 88 milyon kişi hava yolu ulaşımından yararlanırken bunun 32 milyonu da Atatürk Havaalanını kullanmıştır. Dolayısıyla Atatürk Havaalanı’nın Bakırköy’de olduğu düşünülürse Bakırköy,ülkemizin misafir odası konumundadır. Ülkemize gelen üç yabancı turistten biri önce Bakırköy’ü görüyor. Bu yüzden Bakırköy’de altyapı,kültür-sanat,eğitim,sağlık hizmetlerine önem verirken Bakırköy’ün üst yapısına da önem vermemiz gerektiğini düşünüyorum. Bu bağlamda Bakırköy’de yeşil oranını Avrupa ortalamasına yaklaştırdık. Ayrıca Bakırköy’ün muhtelif yerlerine de 200.000 lale soğanı diktik. Şu günlerde açan lalelerle Bakırköy’ümüz bir başka güzel oldu. Lalelerin süresi geçtikten sonra da yerlerine mevsimlik çiçek dikeceğiz.”dedi.
 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV