banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner300
19 Mart 2024 Salı

Milli Yol Partisi Beylikdüzü Gümbür Gümbür Geliyor

Gram altında yeni rekor! Altın için yeni fiyat 670 lira

Gram altın fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Altın fiyatları rekor üstüne rekor kırıyor.

16 Kasım 2021 Salı 13:17
Gram altında yeni rekor! Altın için yeni fiyat 670 lira
banner266
Gram altında yeni rekor! Altın için yeni fiyat 670 lira

Gram altın fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Altın fiyatları rekor üstüne rekor kırıyor. Gram altın 606 lira ile tarihi yüksek seviyesine ulaştı. Ons altın hafif yükselişle 1866 dolar seviyesinden işlem görüyor. Uzmanlar ise uzun vadede altın fiyatlarının ne kadar olacağı ile ilgili çarpıcı tahminlerde bulundu. İşte altın fiyatlarıyla ilgili tüm detaylar...


Küresel piyasalarda ons altının değer kazanmasıyla birlikte gram altın fiyatı da yükselişini sürdürdü. Gram altın 606 lira ile tarihi yüksek seviyesine ulaştı. Altın fiyatlarındaki rekorlara bugün bir yenisi daha eklendi. Ons Altın ve döviz kurlarındaki volatilite altın fiyatlarını güçlendiriyor.
Ons altın hafif yükselişle saat 08:07 itibarıyla 1866 dolar seviyesinde işlem görüyor. Ons altın gün içinde en düşük 1860 dolar en yüksek 1869 dolar seviyesini gördü.

Fed'in tahvil alımlarını azaltmasının sonrasında faiz adımı için 2022'nin uygun olmayacağını belirten uzmanlar faiz artırımının 2023'ten sonra gelebileceğini belirtiyor. Ayrıca küresel çapta enflasyonun yükseliyor olması da altın fiyatlarını destekliyor.

GRAM ALTIN YİNE REKOR KIRDI

Gram Altın fiyatlarında her geçen gün yeni rekorlar görülüyor. Ons altın ve dövizdeki yükseliş gram altına 606 lira ile yeni tarihi rekoru getirdi. Gram altın saat 08:07 itibarıyla 605.1 liradan işlem görüyor. Gün içinde en düşük 601.4 lira, en yüksek 606 lira seviyesi görüldü.

ALTIN BOZDURUP EV ALINIR MI?

Altın yatırımcısının uzun vadede kazanacağını söyleyen Altın uzmanı ve ekonomist İslam Memiş, ev alma düşüncesi olanları, “Ev almak için altın biriktirmişsem 600'e kadar yükselmişken ev alırım. Çünkü ev fiyatları da dövize bağlı maliyet olduğu için, dolar kurunun yükselmesi, enflasyonun yükselmesi beraberinde emlak fiyatlarının yükselmesi anlamını taşıyor. Dolar kurunun yükselmesi fiyat artışlarına neden oluyor. Türkiye'deki nüfus artışını biliyorsunuz. Şu anda sanayide depo olarak kullanılan yerler sığınmacılara kiraya verildi. Şu an Türkiye'de evin deposunu daireye çevirip kiraya verenler oldu. Dünya kıtlıktan dolayı, jeopolitik risklerden dolayı kitlesel göçlerden dolayı 1+1 almak daha avantajlı” sözleriyle uyardı.

ALTIN BOZDURUP ARABA ALINIR MI?

Peki ya altını olanlar bozdurup araba alınır mı? Altın uzmanı ve ekonomist İslam Memiş, bu soruya da yanıt verdi....

Altın yatırımcısı elinde olan altını bozdursun mu, bu fiyatlardan satıp daha alttan alım yapılır mı? Yatırım tavsiyesi vermeden sadece tahmin ve öngörülerini paylaşan Altın uzmanı İslam Memiş, “Bu fiyatlardan araba alınır mı? Bu tamamen tercih meselesi. Bu parayı farklı türde değerlendirmek isteyenler tercihini daireden yana kullanabilirler. 400-500 bin liralık aracın kasko, sigorta bedelini düşünün. Herhangi bir sebepten dolayı aracınıza biri çarpsa aracın değeri düşüyor. 400-500 bin liralık arabanın farı kırılsa 2-3 binden aşağı değildir. Koltuk arızalansa 10-15 bin liradan aşağı değil. Ciddi bir götürüsü var. Ama bunun haricinde maksat bir yerden bir yere gitmekse ben 80 bin liralık bir araca biniyorum. Çünkü bu benim işimi görüyor” ifadelerini kullandı.



beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV