banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
02 Ağustos 2025 Cumartesi

Adnan EREN Şarkıları: Şiirden Besteye, Yıllara Uzanan Bir Müzik Yolculuğu

Acemi elçi geri adım attı: Özür dilemedim

Ergenekon ve Balyoz davalarına ilişkin sözleriyle hükümetten büyük tepki toplayan ve sonrasında özür dilediği belirtilen ABD elçisi Ricciardone geri adım attı.

08 Şubat 2013 Cuma 11:07
Acemi elçi geri adım attı: Özür dilemedim
banner267
Acemi elçi geri adım attı: Özür dilemedim

Ergenekon ve Balyoz davalarına ilişkin sözleriyle hükümetten büyük tepki toplayan ve sonrasında özür dilediği belirtilen ABD elçisi Ricciardone geri adım attı. 


ABD'nin Ankara Büyükelçisi Francis Ricciardone'nin, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik'e bir mektup göndererek basına yansıyan açıklamalarının yanlış anlaşılmasından dolayı duyduğu üzüntüyü dile getirdiği öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, Büyükelçi Ricciardone bugün öğle saatlerinde, Dışişleri Bakanlığındaki temaslarından önce AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çelik'e bir mektup gönderdi. Mektupta, Ricciardone'nin birkaç gün önce çeşitli basın kuruluşu temsilcilerine yaptığı açıklamaların tam metni yer aldı.

ÜZÜNTÜSÜN DİLE GETİRDİ

Söz konusu mektubun, büyükelçinin açıklamalarının doğru anlaşılmasını sağlamayı amaçladığı ve bir özür mektubu olmadığı belirtilirken, Ricciardone'nin mektupta, medyada yer bulan açıklamalarının Çelik'in olumsuz tepkisini çekmesinden duyduğu üzüntüyü ifade ettiği kaydedildi.

Öte yandan, Ricciardone'nin bugün Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Feridun Sinirlioğlu ile yaptığı görüşmede terörle mücadele konusunun gündeme geldiği, DHKP-C'nin yanı sıra diğer terör örgütlerine yönelik olarak Türkiye ile ABD arasında ve üçüncü ülkelerle nasıl bir işbirliği yapılabileceğinin ele alındığı belirtildi. 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    EN ÇOK OKUNANLAR
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV