banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner323
10 Mayıs 2024 Cuma

Özel Kuvvetler'den nefes kesen tatbikat

Bülent Arınç'tan Melih Gökçek hakkında olay yaratan sözler

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in kendisini istifaya davet eden tweet’lerine çok sert yanıt verdi.

24 Mart 2015 Salı 09:01
 Bülent Arınç'tan Melih Gökçek hakkında olay yaratan sözler
banner263
 Bülent Arınç'tan Melih Gökçek hakkında olay yaratan sözler

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in kendisini istifaya davet eden tweet’lerine çok sert yanıt verdi. Arınç, “Gökçek benimle ilgili tweet’ler atmış, ‘İstifa et, gereğini Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız yapsın’ demiş. Öncelikle şunu söyleyeyim terbiyesizce bir açıklamadır” dedi. Arınç'ın sözlerine Gökçek de çok sert cevap verdi ve ''Seni dava edeceğim. Hesabını mahkemede vereceksin'' ifadelerini kullandı.
Beylikdüzü Tabela

Çankaya Köşkü’nde toplanan Bakanlar Kurulu toplantısından sonra gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtlarken “Gökçek, bakın sayın demiyorum, bir yerlere yaranmak istiyor. Oğlunun adaylığını onaylatmak istiyor” diyen Arınç, özetle şunları söyledi:

HAVLAYACAĞI BİLİRİZ
“Arkadaşlara sordum ne cevap vereyim diye. Muhatap almayın, Gökçek kim siz kimsiniz diyenler oldu. Ama karşılık vermeden bugünü geçmemek lazım. Ben görevimin başındayım, koltuğuma zamkla yapışan bir insan değilim. Bunu kendisi de çok iyi biliyor. Benim sevdam koltuk sevdası değil, adam kandırma değil. Ben burada bir dava için varım. Görevimden ayrıldıktan sonra emekli maaşı ile geçinen, kalbi huzurla dolu bir insan olacağım. Birilerine çağrıda bulunmak hakkın ve haddin değil. Okkalı cevaplar vermeyeceğim çünkü eşine karşı bir saygım var. Gökçek hakkında konuşursam Nevin Hanım’ı üzmüş olacağım.
İkincisi yeni bir tartışma konusu ortaya çıkarmak istemiyorum. Şunu söyleyeyim: Ben bu cumartesi-pazar konuşmalarından sonra aleyhimde konuşacak herkesi biliyorum. Arzu ederseniz gizli bir mektupla veririm size. Biz kimin havlayacağını, kimlerin konuşacağını biliriz. Her şeye davamız adına katlanıyoruz. Gökçek, bakın sayın demiyorum, bir yerlere yaranmak istiyor. Oğlunun adaylığını onaylatmak istiyor, bana başka bir şey söyletmesin. Bunlar belaltı işlerdir. Ahmet Hakan Beyefendi ailem hakkında yazmış. Delil olarak bunları soruyor. Ahmet Hakan Gökçek’ten daha haysiyetli ve namusludur. Bunun yaptığı tetikçiliktir. Çok zor seçimi kazandıktan sonra başkalarına yaranmaya çalışıyor. 2009-2014 yıllarında onun adaylığına karşı çıktım. ‘Yeter artık, yapamıyor’ dedim. Benim bildiğim siyasette bir şey vardır, bu benim düşüncelerimdir. Benim sözlerim mutlak değildir. Partim onun adaylığına onay verince ben onun için çalıştım. O da bunun hıncını bu şekilde çıkarıyor. Bana bunu saldırtan kişi, kişileri ortaya çıkarırım. Birilerine yaranmak için yaptığını biliyorum.
MÜZAKERE KABUL EDİLMEZ
Öcalan’ın Nevruz mesajının ne anlama geldiğini Kamu Güvenliği Müsteşarlığı analiz ediyor. Bizim beklentilerimiz farklıydı. Olmaması gerekenler çıkmalıydı. Ama açıklandığı şekliyle bile olumlu bulduğumu söylemiştim. Bizim kabul edemeyeceğimiz noktalar vardır. Eşme’den bahsedilmiş olması, biz bu çalışmaların içinde PKK veya İmralı’nın terminolojisine bağlı kalamayız. Biz hükümetiz devleti yönetiyoruz. Bir şey yapılacaksa bu örgüte ait terminolojiyle yapılmaması gerekir. Diyalog başka şey müzakere başka şeydir. Müzakere sözünü kabul etmiyoruz.

KOŞARAK BİLGİ VERİR
Sayın Cumhurbaşkanı’nın konuyu baldıran zehiri içmek gibi nitelendirdiğini hepiniz biliyorsunuz. Süreci başlatan, bütün zorluklara göğüs geren bir kişinin her aşamada yeterince bilgilendirilmesi gerekir. O ne zaman emrederse Sayın Başbakan koşar bilgi verir. Onun talep etmediği zaman bile ilgili arkadaşların ona bilgi sunması gerektiğini düşünüyorum.”

İzleme Heyeti 5-6 kişi olabilir
İzleme Heyeti’nde yer alacak kişilerin Akil İnsanlar içinde yer alacağını söyleyebilirim. O haftalarda her kafadan farklı sesler çıktı. Akdoğan süreci en iyi takip edenlerden biri. İzleme Heyeti’nin 5-6 kişi olacağını söyleyebilirim. Onların onayını almamız lazım. Hangi görev verilecek, ne görev yapacaklar bunu da belirleyeceğimiz bir listemiz var. Akil İnsanlar’dan seçilecek İzleme Heyeti’nin nasıl bir görevi olacak, neye dikkat edilecektir, kayıt altına alınacak. İzleme Heyeti olarak uygun göreceğim kişilerle Sayın Başbakan temas kuracaktır.

Sayın Cumhurbaşkanı’nı İzleme Heyeti konusunda ve Çözüm Süreci konusunda daha fazla bilgilendirme ihtiyacı doğdu. Böyle bir eksikliğin bizim tarafımızda olduğunu kabul etmeliyiz. Sayın Cumhurbaşkanımız süreci başlatan ve sahiplenen bir insan olarak yapılacak işlerden etraflıca bilgilendirilmeli, bilgi sahibi olmalı. Sayın Başbakan süreçle ilgili Sayın Cumhurbaşkanı’na bilgi arz edecektir.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV